Η Παρασκευή Κερασιώτη απαντά εκνευρισμένη: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα

Η Παρασκευή Κερασιώτη απαντά εκνευρισμένη: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα

Η απάντηση του μοντέλου σε όσους της στέλνουν αρνητικά σχόλια

Paraskevi_Kerasioti
Την Παρασκευή Κερασιώτη το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Μάλιστα η νεαρή κοπέλα ξεχώρισε στο ριάλιτι μοντέλων καθώς έφτασε στους φιναλίστ. Η ίδια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες εξήγησε μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου» για ποιο λόγο έχει «παγώσει» τις δουλειές της στο modelling και για ποιο λόγο εργάζεται ως σερβιτόρα.

Διαβάστε εδώ τι είχε πει για την επιλογή της να εργάζεται σαν σερβιτόρα στη Μύκονο

Τα αρνητικά σχόλια και ο εκνευρισμός της
Μετά τις δηλώσεις αυτές, η Παρασκευή Κερασιώτη προχώρησε και σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αποτυπώνεται πως είναι εκνευρισμένη με τα σχόλια που έχει ακούσει αυτές τις μέρες.

Χαρακτηριστικά το εντυπωσιακό μοντέλο έγραψε: «Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα».
Kerasioti_Anartisi
Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για την μετάλλαξη Δέλτα: Ανησυχία για τα κρούσματα στην Κρήτη

Κρήτη: Νιόπαντροι άρχισαν να χτυπιούνται με κατσαρόλες και κατέληξαν στο νοσοκομείο


Θανάσης Ευθυμιάδης: Από την «Ντόλτσε Βίτα» στο life coaching
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης