Μέγκι Ντρίο: Θα έμπαινα στο Big Brother και νομίζω θα τα πήγαινα τέλεια

Μέγκι Ντρίο: Θα έμπαινα στο Big Brother και νομίζω θα τα πήγαινα τέλεια

Για άλλους και για όλα μίλησε η πρώην παίκτρια του GNTΜ

Meggie_Drio
Η Μέγκι Ντρίο, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNMT βρέθηκε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχτεί κατά καιρούς, για τις επιθέσεις στο σπίτι και το αυτοκίνητό της, σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα ενώ αναφέρθηκε και στη διακοπή της συνεργασίας της με την Κατερίνα Καινούργιου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντησή της στο αν θα πήγαινε στο Bachelor και το Big Brother.

Ακούω κακά σχόλια και φοβήθηκα για τη ζωή μου
«Γενικά ζούμε σε μια κοινωνία πάρα πολύ δύσκολη. Έχω αρχίσει και φοβάμαι… Μου χάραξαν με κλειδί το αυτοκίνητο γύρω – γύρω. Το να σου χαράξει κάποιος το αμάξι είναι σαν να το κάνει σκόπιμα. Έχω πάει στην αστυνομία. Οι αρχές είναι δίπλα μου. Μετά, είδα την πόρτα του σπιτιού μου παραβιασμένη, προσπαθούσαν να την ανοίξουν. Είχε φύγει ο σύρτης, είχε εξαφανιστεί. Ευτυχώς δεν μπήκαν μέσα. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, γιατί ακόμα και τώρα, μετά από δύο χρόνια βγαίνω έξω και ακούω κακά σχόλια. Και στα social media δέχομαι σχόλια από haters. Δεν έλαβα απειλητικά μηνύματα για τη ζωή μου», δήλωσε αρχικά η Μέγκι Ντρίο σχετικά με τα άσχημα περιστατικά που έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Τα τηλεοπτικά πρόσωπα
Το μοντέλο και ο παρουσιαστής συζήτησαν στη συνέχεια τα τηλεοπτικά πρόσωπα με εκείνη να αναφέρει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ιωάννα Μαλέσκου της αρέσουν πολύ. Μάλιστα, ενώ πέρυσι είχε μιλήσει αυστηρά για την οικοδέσποινα του «Pop up», φέτος παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί την εκπομπή της και τη θεωρεί πολύ καλή παρουσιάστρια, όμως της λείπει η παρουσία της από το Greece’s Next Top Model.

Θα πήγαινε σε Bachelor και Big Brother;
Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν θα συμμετείχε στο «Bachelor» εκείνη απάντησε αρνητικά, ενώ σχετικά με το Big Brother η Μέγκι Ντρίο αποκάλυψε ότι θα έμπαινε, αν και της φαίνεται πολύ δύσκολο να παρακολουθείτε από κάμερες 24 ώρες το 24ωρο.

«Θα έμπαινα στο Big Brother και νομίζω θα τα πήγαινα τέλεια. Τώρα που κοιτάω όμως, είναι δύσκολο. 24 ώρες το 24ωρο να είσαι με μια κάμερα είναι δύσκολο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή
Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας ότι αυτή την περίοδο είναι πολύ ευτυχισμένη. «Είμαι ευτυχισμένη, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη! Το ήθελα! Ήμουν πολύ πληγωμένη, μου πήρε πάρα πολύ καιρό να ξεπεράσω την πρώην σχέση μου, όμως τώρα είμαι πολύ καλά».



Γιατί δεν συνέχισε τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου
«Θεωρώ ότι δεν ταιριάξαμε πάρα πολύ τηλεοπτικά, πράγμα το οποίο νομίζω δεν το έπαθα μόνο εγώ γιατί διαλύθηκε όλο αυτό το πάνελ, έμειναν μόνο δύο συνεργάτες από πέρυσι, που είναι ο Γρηγόρης και η Χρύσλα. Δεν είναι κάτι κακό όμως, ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία. Έχω δεχτεί και μηνύματα, ότι δεν προχώρησα, άρα δεν κάνω ούτε γι’ αυτό, άρα δεν κάνω για τίποτα. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή δουλειά πέρυσι, τα πήγαμε σχετικά καλά. Το ήξερα ότι δεν θα συνεχίσω στην εκπομπή και στεναχωρήθηκα λίγο, όπως και σε κάθε τέλος μιας συνεργασίας», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Κλείσιμο
Μέγκι Ντρίο: «Δεν ταιριάξαμε τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καινούργιου»

Ειδήσεις σήμερα

Ο Χιού Τζάκμαν «όπως τον γέννησε η μαμά του» για διαφήμιση παπουτσιών - Δείτε βίντεο


Δημοσκόπηση: Το 50% επικροτεί το κυβερνητικό έργο – 7 στους 10 κρίνουν αρνητικά την αντιπολίτευση

ΗΠΑ: Θετική στον κορωνοϊό η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ- Σε καραντίνα ο Αμερικανός Πρόεδρος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης