Οι Στέγγοι, η Ντέμι Μουρ και ο Άστον Κούτσερ

Οι Στέγγοι, η Ντέμι Μουρ και ο Άστον Κούτσερ

Πριν από εννιά χρόνια ο ηθοποιός έκανε πρωτοχρονιά στο σαλέ του επιχειρηματία στην Αράχωβα, τώρα ήρθε η σειρά της Μουρ για διακοπές στη χώρα μας

DEMI_MOORE2
Από την Αθήνα ξεκίνησαν οι διακοπές της Ντέμι Μουρ στην Ελλάδα, στις Κυκλάδες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες με σταθμούς στην Πάρο και την Μύκονο. Η διάσημη ηθοποιός είναι καλεσμένη του Ανδρέα Στέγγου και της συζύγου του Αθανασίας, οι οποίοι είναι φίλοι της εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που ήταν παντρεμένη με τον Άστον Κούτσερ.

Ο τελευταίος μάλιστα είχε κάνει πρωτοχρονιά στην Ελλάδα το 2012 -την πρώτη χωρίς την Ντέμι Μουρ με την οποία χώρισε μετά από λίγους μήνες- μαζί με μια ξαδέλφη του και έναν κολλητό του, στο σαλέ της οικογένειας Στέγγου στην Αράχωβα, ενώ είχε εντρυφήσει και στο Athens by night. Όπως και η πρώην του έτσι και αυτός ήταν καλεσμένος του επιχειρηματία κ. Ανδρέα Στέγγου -γόνος της γνωστής οικογένειας στον τομέα των κατασκευών- με τον οποίο διατηρούν στενότατη φιλία τα τελευταία χρόνια.

Το lear jet και η διαμονή στην έπαυλη της Βούλας

Χωρίς πραγματικά να το καταλάβει κανείς τότε ο Κάτσερ έφτασε στην Αθήνα μια Πέμπτη προς τα τέλη του Δεκέμβρη το 2011 με ιδιωτικό lear jet της οικογένειας Στέγγου, που τον παρέλαβε από την Ιταλία μαζί με μια ξαδέλφη του και έναν ακόμη φίλο του.

Κι αν κάποιοι αναρωτήθηκαν τότε πως ο διάσημος ηθοποιός είναι κολλητός με έναν Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, η απάντηση κρύβεται στις Μπαχάμες.
Εκεί σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες τα της οικογένειας γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Άστον Κούτσερ με τον Ανδρέα Στέγγο, για την ακρίβεια όταν έκαναν αμφότεροι διακοπές στο νησιωτικό σύμπλεγμα Τρινιδάδ και Τομπάκο.

Τα συχνά ταξίδια του Ανδρέα Στέγγου στην Αμερική, όταν η b-η θυγατρική της Ολυμπιακής Τεχνικής στις ΗΠΑ- ήταν στις δόξες της και οι ΗΠΑ ζούσαν την τρελή ανάπτυξη του real estate, είχαν σαν αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να γίνουν στενοί φίλοι.

Η σχέση τους άντεξε και μετά την κατάρρευση των ενυπόθηκων δανείων που συντάραξαν των χώρο των κατασκευών και την εταιρεία της οικογένειας Στέγγου.

Κλείσιμο
aston_kiamos
O Άστον Κούτσερ σε «λουλουδοπόλεμο» στο Villa Mercedes όπου εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος
Παρόλα αυτά το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου που ταξίδευε συχνά στις Ηνωμένες Πολιτείες -διέθεταν μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ακούγονται σπίτι στο Μαϊάμι αλλά και σε άλλες πόλεις όπως και άλλα μέλη της οικογένειας-συναντιόταν συχνά με τον Κάτσερ αλλά και την μέχρι πρότινος σύζυγό του Ντέμι Μουρ.

Ο γάμος του επιχειρηματία με την κ. Αθανασία Στέγγου -η οποία τυγχάνει πρώην γυμνάστρια- ήταν ο δεύτερος και εν αντιθέσει με την σύζυγό του η οποία λατρεύει τις κοσμικές εμφανίσεις, ο ίδιος παραμένει όσο μπορεί μακριά από τα φλας.

Σπάνια θα τον δει κανείς στα μπουζούκια, αφού προτιμάει τις εξόδους σε σικ στέκια των νοτίων προαστίων ή τα κλειστά δείπνα που παραθέτουν οι φίλοι του στα σπίτια τους.

Η πρόσκληση στον διάσημο ηθοποιό να γιορτάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2012 στην Ελλάδα έγινε από τον Ανδρέα Στέγγο και για λόγους ασφάλειας αποκλείστηκε η λύση οποιουδήποτε ξενοδοχείου.

Όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος που τον μετέφερε στην Ελλάδα, ο ηθοποιός πέρασε από την VIP αίθουσα του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο το οποίο τον περίμενε.

Έτσι δεν τον είδε κανείς να καταφτάνει στην έπαυλη του Ανδρέα Στέγγου, η οποία βρίσκεται στα σύνορα Βούλας και Βουλιαγμένης, όπου και έμεινε το συγκεκριμένο βράδυ.

aston_steggos_2
Ο Άστον Κάτσερ διασκεδάζει δίπλα στον Ανδρέα Στέγγο
Αντί για Βανδή κατέληξαν στον Κιάμο

Ο Έλληνας επιχειρηματίας προσπάθησε τότε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε για τον φίλο του, τον οποίο ήθελε αρχικά να πάει στη Δέσποινα Βανδή. Δυστυχώς για την παρέα το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η τραγουδίστρια λειτουργεί μόνο Παρασκευή και Σάββατο και έτσι τα σχέδια της παρέας άλλαξαν. Επιλέχθηκε τελικά το Villa Mercedes για την αρχή ενός γλεντιού που τελείωσε ξημερώματα στα μπουζούκια.

Εκτός από το ζεύγος Στέγγου και κάποιες φίλες τους κανείς άλλος δεν προσεκλήθη στην βραδιά όπου ο Αμερικανός σταρ γνώρισε το αθηναϊκό nightlife.

Η παρέα οδηγήθηκε στον χώρο του εστιατορίου, όπου και εντρύφησε στην βότκα με τον Άστον Κούτσερ να διασκεδάζει δίπλα στον Ανδρέα Στέγγο και τη σύζυγό του Αθανασία. Οι μετρ και το προσωπικό του μαγαζιού φρόντισαν να μην ενοχλήσει κανείς την παρέα, μετά από παράκληση του ηθοποιού, που δεν ήθελε να φωτογραφηθεί με κανέναν.

aston_arahova
Ο Άστον Κάτσερ στην Αράχωβα

Μετά από παραμονή δύο και πλέον ωρών η παρέα αναχώρησε από το Villa Mercedes με κατεύθυνση την παραλιακή και το «Ποσειδώνιο» όπου εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος. Ο Κάτσερ ξετρελάθηκε με τα λουλούδια και τον χαμό που γινότανε τόσο πολύ, ώστε έβγαλε το κινητό του και άρχισε να τραβάει βίντεο τον ερμηνευτή, ενώ πέταξε δίσκους με την ψυχή του. Όσοι τον προσέγγισαν διαπίστωσαν ότι δεν είχε καμία διάθεση να το παίξει σταρ -δεν υπήρχαν καν σωματοφύλακες στη παρέα- απλά ήθελε να διασκεδάσει, ενώ δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τους φωτογράφους. Η παρέα αναχώρησε αργά το ξημέρωμα για την έπαυλη Στέγγου, προκειμένου ο ηθοποιός να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί.

Από τον Κούτσερ στην Ντέμι

Τα ίχνη του Κάτσερ χάθηκαν την επόμενη μέρα, αφού ο διάσημος σταρ δεν εμφανίστηκε πουθενά. Είχε αναχωρήσει μαζί με τους φίλους του για το σαλέ της οικογένειας Στέγγου, λίγο πιο έξω από την Αράχωβα. Εκεί γνώρισε από κοντά την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά και κάποιους φίλους που φιλοξενούνταν σε κάποια από τα πέντε σαλέ-ένα έχει ο πατήρ Στέγγος και από ένα κάθε παιδί -τις ημέρες των γιορτών. Τα σαλέ της οικογένειας είναι περιφραγμένα και απόλυτα προστατευμένα, βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στα έλατα και η κατασκευή τους έχει υιοθετήσει το ελβετικό στυλ.

000_Nic195715


Ο Κάτσερ δεν βγήκε ούτε μια μέρα για να πάει στην Αράχωβα, αφού του επισήμαναν ότι πολύ δύσκολα θα πέρναγε απαρατήρητος, προτιμώντας την ηρεμία του σαλέ που του παραχωρήθηκε. Τίμησε δεόντως σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν τα χειμερινά σπορ και υποδέχθηκε τον καινούριο χρόνο μαζί με τους φίλους του, οι οποίοι είχαν φροντίσει να στήσουν ένα μεγάλο πάρτι προς τιμήν του.  Εννιά χρόνια μετά, ο Ανδρέας και η Αθανασία Στέγγου που διατήρησαν φιλικές σχέσεις και με τους δύο πρώην κάλεσαν τη φίλη τους Ντέμι Μουρ μαζί με την κόρη της Ράμερ, για διακοπές στη χώρα μας.

Μετά τις βόλτες τους για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας έπεται η αναχώρησή τους για τις Κυκλάδες με την θαλαμηγό του Ανδρέα Στέγγου, ο οποίος θα είναι μαζί τους με την σύζυγό του σε αυτή την κρουαζιέρα στο Αιγαίο.


Ειδήσεις σήμερα
Στα 771 τα νέα κρούσματα - 186 οι διασωληνωμένοι, 10 θάνατοι

Νέα μέτρα: Απαραίτητο το τεστ και για τους πλήρως εμβολιασμένους αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες από τη 2η δόση

Βρετανία - Μετάλλαξη Δέλτα: Διαφορετικός βαθμός προστασίας από το εμβόλιο, ανάλογα με την ηλικία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης