Η Ντέμι Μουρ «έσπασε τη σιωπή» της για την «αγνώριστη» εμφάνισή της στην πασαρέλα

Η Ντέμι Μουρ «έσπασε τη σιωπή» της για την «αγνώριστη» εμφάνισή της στην πασαρέλα

«Ήταν πραγματικά ένα εφηβικό όνειρο που εκπληρώθηκε», είπε η διάσημη ηθοποιός για τη συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι

38549698-9193347-Watch_her_glow_Her_youthful_looking_complexion_was_accentuated_w-m-20_1611781445111
Η Ντέμι Μουρ μίλησε για τη... viral πασαρέλα της στον οίκο Fendi την περασμένη εβδομάδα ωστόσο δεν μίλησε καθόλου για την «αγνώριστη» εμφάνισή της και φυσικά δεν αποκάλυψε αν είχε υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική πριν την εμφάνισή της στο show μόδας.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο supermodel Naomi Campbell και μίλησε για τη συμμετοχή της, στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, περιγράφοντας τη ως «ιδιαίτερη» και «πολύ μαγική».

«Ήταν πραγματικά ένα εφηβικό όνειρο που εκπληρώθηκε», είπε η Ντέμι για τη συμμετοχή της. «Σε μια στιγμή σκέφτηκα, Θεέ μου κυριολεκτικά περπάτησα με μερικά από τα μεγαλύτερα μοντέλα του κόσμου. Ένιωσα κυριολεκτικά σαν μικρό παιδί...Ήταν μια πολύ ξεχωριστή παράσταση», συνέχισε. «Ακόμα κι αν δεν υπήρχε κοινό, ένιωσα σαν να υπήρχε, δεν υπήρχε καμία διαφορά για μένα».

Δείτε το βίντεο: 



Η συγκεκριμένη εμφάνιση της Ντέμι Μουρ έβαλε φωτιά στα social media καθώς οι καλεσμένοι του οίκου Fendi τρόμαξαν να αναγνωρίσουν την 58χρονη σταρ. Ηταν μια βραδιά με διάσημα μοντέλα και σταρ του Χόλιγουντ να παρελαύνουν με ρούχα του ιταλικού οίκου στην πασαρέλα.

Και ενώ η βραδιά κυλούσε κανονικά, όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Ντέμι Μουρ μόλις βγήκε στην πασαρέλα, όλοι πάγωσαν. Προσπαθούσαν να αναγνωρίσουν ποια είναι αυτή με το θυμωμένο-βλοσυρό ύφος που περνούσε από μπροστά τους. Τα χειροκροτήματα κάλυψε ένα βουητό από σχόλια.

Δείτε εδώ το βίντεο με την Ντέμι Μουρ στο ντεφιλέ του οίκου Fendi:

Demi Moore Surprises At Fendi Fashion Show!
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης