Survivor: Ο Σάκης με τη δεύτερη σερί ατομική ασυλία του έστειλε στον… τάκο και τον Ασημακόπουλο

Survivor: Ο Σάκης με τη δεύτερη σερί ατομική ασυλία του έστειλε στον… τάκο και τον Ασημακόπουλο

Ο τραυματισμός της Μαριαλένας, το ξέσπασμα της Ελένης, η τακτική… ξεπαστρέματος του Σάκη και η μάχη για την 2η ατομική ασυλία – Δείτε βίντεο

ασημακοπουλος
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση κατόπιν υπόδειξης του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κατέκτησε και την 2η ατομική ασυλία και αυτή την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να βρεθεί στον… τάκο του Survivor 4.

Την επόμενη του συμβουλίου της Δευτέρας, οπού ο Σάκης Κατσουλής είχε κατακτήσει την 1η ατομική ασυλία και έβγαλε στον… τάκο την Ελένη Χαμπέρη, οι 6 παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης συζήτησαν τα όσα ειπώθηκαν.

Φυσικά η συζήτηση έγινε σε δυο πηγαδάκια. Το ένα των Amigos και το άλλο του ζευγαριού της κόκκινης ομάδας. Σάκης και Μαριαλένα παρά την εξήγηση που δόθηκε από τους Amigos επιμένουν να μην πιστεύουν τα αισθήματα των… φίλων της Καρολίνας.



Την ίδια ώρα οι τέσσερις Amigos έδειχναν ενοχλημένοι από τους ισχυρισμούς Σάκη και Μαριαλένας για το αν στεναχωρήθηκαν για την αποχώρηση της Καρολίνας. Ο Ηλίας ξεκαθάρισε πως δεν έχει ανάγκη να αποδείξει σε κανέναν τι ένιωσε για την φίλη του που έφυγε.

Κλείσιμο


Το δεύτερο θέμα συζήτησης μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη ήταν τα όσα είπε και έπραξε τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Χαμπέρη. Σύμφωνα με το ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου κανείς δεν προσπαθεί να στοχοποιήσει το τρίτο μέλος της κόκκινης ομάδας, απλά η ίδια ποτέ δεν ξεκαθάρισε τη θέση της στα όσα έχουν ακουστεί από τους φίλους της, ενώ τέθηκε και θέμα σεβασμού.



Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πιστεύει ότι υπάρχει τακτική από τον Σάκη. «Προσπαθεί να… ξεπαστρέψει τις γυναίκες για να ανέβει η «queen» Μαριαλένα στον θρόνο της», είπε ο 29χρονος fashion designer, ενώ ο Ηλίας θεωρεί ότι είναι άδικό να βρίσκεται στον… τάκο η Ελένη.



Η Μαριαλένα έπιασε την Ελένη και της εξέφρασε το παράπονο της για το σεβασμό που δεν της έδειξε αποκαλώντας την κοπέλα. Η Ελένη της εξήγησε πως δεν είχε τέτοια πρόθεση και ζήτησε συγγνώμη αν το εξέλαβε έτσι, ενώ η συζήτηση μεταξύ των δυο γυναικών πήγε και στο θέμα της υποψηφιότητας της Ελένης, η οποία βλέπει στρατηγική από πλευράς Σάκη.



Η κουβέντα που έγινε μεταξύ Ελένης και Μαριαλένας μεταφέρθηκε αμέσως στους υπόλοιπούς Amigos. Η Ελένη έβαλε τα κλάματα μπροστά στους τρεις άντρες της μπλε ομάδας, οι οποίοι προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.



Η ψυχολογική ένταση εκτονώθηκε μόλις οι survivors μπήκαν στον μικρό αλλά απαιτητικό στίβο μάχης. Η Μαριαλένα τραυματίστηκε σε ένα από τα run, όμως επέστρεψε για να συνεχίσει τον αγώνα της για την ατομική ασυλία.



Από τη μάχη για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας πρώτος αποχώρησε ο Γιώργος Κόρορμι και ακολούθησαν οι Μαριαλένα, Ηλίας και Ασημακόπουλος με τους Σάκη και Ελένη να πηγαίνουν τελικό.



Η Ελένη μπήκε στον τελικό με μόλις μια ζωή σε αντίθεση με τον Σάκη που είχε τέσσερις και το μόνο που κατάφερε ήταν να του… φάει μια ζωή πριν ηττηθεί.



Ο 30χρονος επιχειρηματίας και τερματοφύλακας εξασφαλίζοντας και τη 2η ατομική ασυλία που σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει αυτή την εβδομάδα… έσωσε και τη Μαριαλένα.



Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός αρχικά προσπάθησε να καταλάβει τι έχει φταίξει και έχει πέσει αισθητά η απόδοση των μπλε στο στίβο μάχης.



Συζήτηση και για το αν ο Σάκης βγάζει στον… τάκο γυναίκες με στόχο να προστατεύσει τη δική του Μαριαλένα. 



Όταν ήρθε η ώρα ο Σάκης να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση  δεν υπήρξε αλλαγή στην απόφαση του, την οποία είχε φανερώσει απο το πρώτο συμβούλιο, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να συνοδεύει την Ελένη Χαμπέρη στον... τάκο. 


Ειδήσεις σήμερα: 

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος βίαζε επί έξι χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει από 1η Ιουλίου στον ΦΠΑ εισαγωγών μικροδεμάτων μέσω διαδικτύου

Κικίλιας: Κανονικά η δεύτερη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης