Μέριλ Στριπ: Είχα κατάθλιψη, όταν έπαιζα στο «The Devil Wears Prada»

Μέριλ Στριπ: Είχα κατάθλιψη, όταν έπαιζα στο «The Devil Wears Prada»

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο ρόλος της αυταρχικής fashion editor, Μιράντα, την ώθησε στην κατάθλιψη - Προσπαθούσε να διατηρήσει την προσωπικότητά της και στην πραγματική της ζωή, προκειμένου η ερμηνεία της να είναι πιο επιτυχημένη

devil_wears_prada
Η Μέριλ Στριπ πρόσφατα αποκάλυψε τα άσχημα συναισθήματα, που βίωσε όσο υποδυόταν την αυστηρή Μιράντα Πρίστλεϊ στην διάσημη σειρά «The Devil Wears Prada», με αφορμή την επέτειο των 15 χρόνων από την κυκλοφορία της.

H Οσκαρική ηθοποιός εξήγησε πως όσο όμορφη κι αν φαίνεται σε κάποιον η εμπειρία της να συμμετέχει σε ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ, στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για εκείνη. Μάλιστα, ανέφερε πως την περίοδο εκείνη, ο ρόλος της την είχε οδηγήσει στην κατάθλιψη.



Όπως ανέφερε, για να καταφέρει να αποδώσει σωστά τον ρόλο της, χρησιμοποίησε την «μεθοδική ηθοποιία», μία τεχνική που συχνά είναι υπεύθυνη για τις πιο θρυλικές ερμηνείες. Ο ηθοποιός δηλαδή προσπαθεί να «ζει» και στην πραγματικότητα, όπως ο ρόλος του.

«Ήταν φρικτό. Καθόμουν μέσα στο καμαρίνι μου μέσα στην μιζέρια. Μπορούσα να τους ακούσω όλους να φωνάζουν και να γελούν. Είχα κατάθλιψη! Και είπα: "Είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είσαι το αφεντικό"», εξομολογείται η ηθοποιός, ενώ προσθέτει πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά, που χρησιμοποίησε αυτή την μέθοδο.

Top 10 Most Epic Miranda Priestly Moments
Κλείσιμο


Οι συμπρωταγωνίστριές της πάντως, Αν Χαθαγουέι και Έμιλι Μπλαντ εκθείασαν την ηθοποιό για την συμπεριφορά της εκείνη την περίοδο, ενώ αναφέρουν πως τις βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να «φανούν». «Δεν ήταν σαν να ήταν απρόσιτη. Θα μπορούσες εύκολα να την πλησιάσεις και να πεις: "Θεέ μου, το πιο αστείο πράγμα, που μου συνέβη" και θα άκουγε εννοείται, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν το πιο διασκεδαστικό να είσαι στην θέση της», λέει για εκείνη η Έμιλι Μπλαντ.

dwp


Η Χαθαγουέι παραδέχτηκε μάλιστα ότι ένιωσε «φοβισμένη» από την Μέριλ Στριπ στο σετ, όμως «ένιωθε πως πάντα την φρόντιζε». «Ήξερα πως ό,τι έκανε ήταν για να δημιουργήσει αυτό τον φόβο, που έπρεπε να φαίνεται. Το εκτίμησα όμως, ήξερα ότι θα με προσέχει», αναφέρει η ηθοποιός και θυμάται ένα περιστατικό με την Μέριλ Στριπ, που θυμάται πολύ καθαρά και εξηγεί ότι την βοήθησε πάρα πολύ: «Θυμάμαι κάποια στιγμή ότι με παρακολουθούσε και άλλαξε την απόδοσή της τόσο ελαφρά, μόνο και μόνο για να φαίνομαι εγώ περισσότερο. Με έκανε να σπάσω ό,τι εμπόδιο είχα».



Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκαριστικό τροχαίο με τραυματία στη λεωφόρο Βεΐκου - Δείτε φωτογραφίες

Περού: Συνεχίζεται το «θρίλερ» για το νικητή των προεδρικών εκλογών

Survivor: Ο Σάκης με τη δεύτερη σερί ατομική ασυλία του έστειλε στον… τάκο και τον Ασημακόπουλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης