Παντρεύεται τελικά η κόρη της Μέριλ Στριπ; - Ο Μαρκ Ρόνσον και το διαμαντένιο δαχτυλίδι

Παντρεύεται τελικά η κόρη της Μέριλ Στριπ; - Ο Μαρκ Ρόνσον και το διαμαντένιο δαχτυλίδι

Φήμες για έναν επικείμενο γάμο έχουν κυκλοφορήσει για τον Μαρκ Ρόνσον, μετά την εμφάνιση της αγαπημένης του με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι

gummer
Ο επιτυχημένος μουσικός εθεάθη πρόσφατα σε κοινή του εμφάνιση με την κόρη της Μέριλ Στριπ, Γκρέις Γκάμερ. Το δάχτυλο της ηθοποιού κοσμούσε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, το οποίο στάθηκε η αφορμή να φουντώσουν οι φήμες για μία πιθανή επισημοποίηση της σχέσης του ζευγαριού.



Στην περίπτωση αυτή, θα είναι ο δεύτερος γάμος για την 35χρονη, αφού ήταν παντρεμένη για μόλις 42 ημέρες με τον μουσικό Τέι Στράθερν, αλλά και για τον Μαρκ Ρόνσον, ο οποίος ήταν παντρεμένος για 6 χρόνια με την Γαλλίδα ηθοποιό Ζοζεφίν Ντε Λα Μπομ.

Το ζευγάρι -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ούτε έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση, αφού προσπαθεί να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, θα έλεγε κανείς ότι τα «πρώτα βήματα», που δείχνουν ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό, έχουν ήδη γίνει.



Την ημέρα μάλιστα, που το ζευγάρι «πιάστηκε» από τον φακό των παπαράτσι βρισκόταν καθ' οδόν για το σπίτι της μητέρας του Μαρκ Ρόνσον, όπου και θα δειπνούσαν όλοι μαζί. Ακόμα, η Μέριλ Στριπ είχε αναφέρει σε δήλωσή της στο παρελθόν ότι έχει γνωρίσει τον αγαπημένο της κόρης της και εκείνη και ο άντρας της, Ντον Γκάμερ, εγκρίνουν απο κοινού την επιλογή της κόρης της.

Αφού λοιπόν, το δαχτυλίδι πέρασε στο χέρι της Γκρέις Γκάμερ και εφόσον οι πρώτες άβολες γνωριμίες με τους γονείς, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει και ο αναμενόμενος γάμος.


Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα: 

Η Κομισιόν ενέκρινε τις γεωγραφικές ενδείξεις για ούζο, τσίπουρο και τσικουδιά

Εξαπλώνεται η ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού - Σε πόσες χώρες έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης