Μπέλα Θορν: Θα μπορούσε η καλλονή και οι σέξι αδελφές της να γίνουν οι «επόμενες Καρντάσιαν»;

Μπέλα Θορν: Θα μπορούσε η καλλονή και οι σέξι αδελφές της να γίνουν οι «επόμενες Καρντάσιαν»;

To «Keeping Up With the Kardashians»  κατεβάζει αυλαία και ο δαιμόνιος παραγωγός του φέρεται να αναζητά ήδη μια νέα δυσλειτουργική οικογένεια - OnlyFans, ερωτικές ταινίες και ομορφιά η «χρυσή συνταγή»

BELLA_THORNE_
Ο δημιουργός και executive producer του ριάλιτι που άφησε τη σφραγίδα του στην αμερικανική τηλεόραση, μετατρέποντας τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν σε πολυεκατομμυριούχους με παγκόσμια φήμη, φέρεται να αναζητά ήδη αντικαταστάτριες για τις σέξι αδελφές που απασχολούσαν επί χρόνια την κοινή γνώμη με τα προσωπικά τους «δράματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, ο Ράιαν Σίκρεστ «φλερτάρει» με την ιδέα να καλύψει η Μπέλα Θορν (μαζί με τις αδελφές της) το κενό που θα δημιουργηθεί σύντομα, όταν το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» κατεβάσει αυλαία. Το τελευταίο επεισόδιο του θρυλικού ριάλιτι, που μετρά 20 ολόκληρες σεζόν, θα προβληθεί τον επόμενο μήνα στο «Ε!» και ο δαιμόνιος Σίκρεστ φέρεται να αναζητά μια νέα «δυσλειτουργική οικογένεια» που θα μπορούσε να φέρει ανάλογα έσοδα στο δίκτυο με τις αρμενικής καταγωγής αδελφές.



Παρόλο που εκπρόσωπος του Σίκρεστ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την οικογένεια της Μπέλα Θορν, πηγές εκ των έσω αναφέρουν στο αμερικανικό site ότι οι εντυπωσιακές κοπέλες θα ήταν οι τέλειες αντικαταστάτριες. «Διαθέτουν μέχρι και Κάιλι» λέει μία εξ αυτών.

Κλείσιμο


Η 23χρονη Μπέλα μετακόμισε από τη Φλόριντα στο Λος Άντζελες με την 28χρονη αδελφή της Ντάνι και την 29χρονη ετεροθαλή αδελφή της Κάιλι, με στόχο να κατακτήσουν το Χόλιγουντ. Από τις τρεις αδελφές, εκείνη που σίγουρα ξεχώρισε από τα πρώτα της κιόλας βήματα ήταν η Μπέλα, η καριέρα της οποίας είχε ένα φιλόδοξο ξεκίνημα που περιλάμβανε συμβόλαιο με την Disney. Η μετέπειτα εξέλιξή της πάντως ξάφνιασε πολλούς, αφού η κοκκινομάλλα καλλονή επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε πολύ διαφορετικούς χώρους, όπως εκείνον των ταινιών για ενήλικες.



Η προσωπική ζωή των τριών αδελφών μέχρι στιγμής έχει δείξει πως έχουν τη δυναμική να ανταγωνιστούν επάξια τις Καρντάσιαν στα σκάνδαλα. Για παράδειγμα, ο επεισοδιακός χωρισμός της Μπέλα από τον ράπερ Mod Sun το 2019 περιλάμβανε μέχρι και την εμπλοκή της αστυνομίας, όταν η καλλονή «έκανε ντου» στο σπίτι του μουσικού για να πάρει πίσω το διαβατήριό της και το laptop της που ο πρώην αγαπημένος της αρνιόταν να της παραδώσει.



Πιο πρόσφατα, η Μπέλα και η Κάιλι δέχτηκαν ομαδικά πυρά από εργάτριες του σεξ, όταν και οι δύο δημιούργησαν λογαριασμό στο OnlyFans. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν ήδη την πλατφόρμα για τη προώθηση του ερωτικού περιεχομένου τους για βιοποριστικούς λόγους κατηγόρησαν την Μπέλα ότι η πολυδιαφημισμένη είσοδος της στο OnlyFans υπονόμευε τη δουλειά τους. Όταν άνοιξε λογαριασμό και η Κάιλι, λίγο καιρό μετά την μικρή αδελφή της, οι δηλώσεις της ότι η «εργασία του σεξ δεν είναι αληθινή» προκάλεσαν οργή σε πολλές χρήστριες της πλατφόρμας.




«Το επιχείρημά μου είναι ότι το σεξ δεν πρέπει να αποτελεί εργασία. Γι' αυτό έχουμε φαινόμενα όπως το human trafficking στα οποία πρέπει να βάλουμε τέλος. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε "εργασία του σεξ". Δεν είναι κάτι αληθινό», είχε πει η 29χρονη. Στις κόντρες της με τις «εργάτριες του sex» στην πλατφόρμα τις είχε κατηγορήσει ότι από τα προφίλ τους λείπει η φαντασία και ότι ποστάρουν τα ίδια βαρετά πράγματα.

Τα δημοσιεύματα για την έξαλλη ζωή της Μπέλα, που είχε κάποτε εκδιωχθεί από ένα ξενοδοχείο στη Γιούτα επειδή «κάπνιζε μαριχουάνα», αποτελούν μια ένδειξη ότι ένα ριάλιτι βασισμένο στην ίδια δεν θα ήταν κακή ιδέα, προσθέτει το Page Six.




Δείτε βίντεο: Μπέλα Θορν: Θα μπορούσε η καλλονή και οι σέξι αδελφές της να γίνουν οι «επόμενες Καρντάσιαν»;
Μπέλα Θορν: Θα μπορούσε η καλλονή και οι σέξι αδελφές της να γίνουν οι «επόμενες Καρντάσιαν»;


Ειδήσεις σήμερα: 

«Τρελάθηκα!»: Πατέρας 9χρονης μαθήτριας περιγράφει τα σεξουαλικά μηνύματα που της έστελνε ο δάσκαλός της

Κόλαφος η κατάθεση Κάμινγκς για τον Μπόρις Τζόνσον: Έβλεπε τον κορωνοϊό ως μια νέα «γρίπη των χοίρων»

Πώς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα μετά τα 5 περιστατικά θρομβώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης