Μπέλα Θορν: Αρραβωνιάστηκε η ηθοποιός, που δηλώνει πανσέξουαλ

Μπέλα Θορν: Αρραβωνιάστηκε η ηθοποιός, που δηλώνει πανσέξουαλ

Δηλώνει πανσέξουαλ, μάχεται έναντια σε οποιουδήποτε είδους λογοκρισία του γυμνού γυναικείου σώματος και διατηρεί τη δική της σελίδα στο OnlyFans, όπου αναρτά καυτό περιεχόμενο 

bella
Η Μπέλα Θορν ανακοίνωσε το Σάββατο τον αρραβώνα της με τον Ιταλό τραγουδιστή Μπέντζαμιν Μασκόλο. Η γνωστή ηθοποιός, που ξεκίνησε την καριέρα της στην οικογένεια της Disney, έχει κάνει τώρα στροφή στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών ως σκηνοθέτης, αλλά και ως ηθοποιός κυκλοφορόντας ένα δικό της film με τίτλο " Her & Him", το οποίο τής εξασφάλισε πέρυσι μια διάκριση στα ετήσια βραβεία του PornHub. Η ίδια δηλώνει πανσέξουαλ και μάχεται έναντια σε οποιουδήποτε είδους λογοκρισία του γυμνού γυναικείου σώματος, ενώ διατηρεί τη δική της σελίδα στο OnlyFans, όπου αναρτά καυτό περιεχόμενο. 



Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι είναι μαζί λίγες μέρες μετά το χωρισμό της ηθοποιού από τον Μοντ Σαν, με τον οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή σχέση μαζί με τη YouTuber Τάνα Μονγκ, τον Απρίλιο του 2019. Έχουν δηλώσει, μάλιστα, ότι είναι και οι δύο υπέρ της πολυσυντροφικότητας και ότι η σχέση τους δεν είναι αποκλειστική. Η Μπέλα στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί και με άλλες συντρόφους. 



Κλείσιμο
Ο 25χρονος τραγουδιστής έκανε γνωστό τον επικείμενο γάμο τους μέσω μιας ανακοίνωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου γράφει: "Είπε το ναι η Μπέλα Θορν" και αναρτώντας φωτογραφίες, όπου παρουσιάζουν την αγαπημένη του να φορά το τεράστιο δαχτυλίδι της. 



Η Μπέλα Θορν, μάλλον, περίμενε την πρόταση γάμου, όπως αποκαλύπτεται από μία ανάρτηση, που είχε κάνει στο Instagram της τον περασμένο Ιανουάριο . Η φωτογραφία απεικόνιζε το σύντροφο της, ενώ τη λεζάντα που έγραφε: : «Η μεγάλη ανακοίνωση θα έρθει σύντομα. Είμαι τόσο χαρούμενη», συνοδευόταν με πολλά emoji μονόπετρων.  Η ίδια τώρα απαντά για την ανακοίνωση του γάμου της με μία φωτογραφία στο Instagram, δηλώνοντας ότι με μια τέτοια πρόταση γάμου: "Και εσείς ναι θα λέγατε".



Ειδήσεις σήμερα: 

Στην ανακρίτρια για κατάθεση ο 28χρονος ειδικός φρουρός που χτυπήθηκε στη Νέα Σμύρνη - Πλεύρης: Ζει από θαύμα

Δολοφονική επίθεση σε καθηγητή ΤΕΦΑΑ έξω από το ΕΚΠΑ – Η συγκλονιστική περιγραφή του

ΕΛ.ΑΣ.: Κάμερες θα φέρουν από σήμερα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης