Αποκαλύψεις από τη Σινέντ Ο' Κόνορ: Βίαιος ο Prince, κακοποιούσε γυναίκες

Αποκαλύψεις από τη Σινέντ Ο' Κόνορ: Βίαιος ο Prince, κακοποιούσε γυναίκες

Μέσα από τη βιογραφία της, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, η 54χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι ο αστέρας της μουσικής τής επιτέθηκε στην έπαυλή του στο Χόλιγουντ, τη δεκαετία του '90

Screenshot_2021-05-19_at_7_14_49_PM
Σε αποκαλύψεις για τον αείμνηστο τραγουδοποιό Prince προχωρά η Ιρλανδή τραγούδιστρια Σινέντ Ο' Κόνορ, αποκαλώντας τον κακοποιό των γυναικών.

Μέσα από τη βιογραφία της, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, αποκαλύπτει ότι ο αστέρας της μουσικής τής επιτέθηκε στην έπαυλή του στο Χόλιγουντ, τη δεκαετία του '90.

Το βιβλίο της 54χρονης τραγουδίστριας αναμένεται να ταράξει τα ύδατα της μουσικής μέσα τον επόμενο μήνα, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Prince από κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αποκαλύπτει η Ο' Κόνορ, ο τραγουδοποιός την κάλεσε στο σπίτι του, το 1991 συγκεκριμένα, ύστερα από τη σύνθεση του κομματιού ''Nothing Compares 2 U'' το οποίο τραγούδησε η Ιρλανδή και προκάλεσε πάταγο στη μουσική βιομηχανία.

Όπως λέει η 54χρονη Ιρλανδή, ο Prince της είχε φερθεί πολύ προσβλητικά, την είχε επιπλήξει για το λεξιλόγιό της στις συνεντεύξεις, ενώ με απαράδεκτο τρόπο, υποτιμώντας τον μπάτλερ του, την υποχρέωσε να φάει σούπα.

Όπως είπε ακόμη, ο τραγουδοποιός πρότεινε στην Ο' Κόνορ να παίξουν μαξιλαροπόλεμο ώστε να τη χτυπήσει με κάτι αιχμηρό που βρισκόταν στο μαξιλάρι του.

Κλείσιμο
Όταν εκείνη έφυγε από την έπαυλη του τρόμου, ο Prince την ακολούθησε με το αυτοκίνητό του και άρχισε να την κυνηγά.

Αποσπάσματα του βιβλίου της Ο' Κόνορ, ''Rememberings'', κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά, πριν από λίγες ημέρες, στους New York Times.

«Πρέπει να είναι τρελός κανείς για να γίνει μουσικός. Υπάρχει όμως μια διαφορά ανάμεσα στον τρελό και σε εκείνον που κακοποιεί γυναίκες», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο βιβλίο.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 2.293 τα νέα κρούσματα - 642 οι διασωληνωμένοι, 53 θάνατοι 

Μεσανατολικό - Μπάιντεν σε Νετανιάχου: Περιμένω σημαντική αποκλιμάκωση μέσα στην ημέρα 

Το Μπάκιγχαμ ανακοινώνει ότι η Βεατρίκη είναι έγκυος «μποϊκοτάροντας» την επέτειο γάμου Μέγκαν και Χάρι 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης