Νίκι ντε Γιάγκερ: Ποια είναι η παρουσιάστρια της Eurovision που γεννήθηκε άντρας

Νίκι ντε Γιάγκερ: Ποια είναι η παρουσιάστρια της Eurovision που γεννήθηκε άντρας

Έγινε διάσημη δείχνοντας τεχνικές μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης στο YouTube

Screenshot_2021-05-18_at_11_57_23_PM
Στον παλμό της εποχής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μία από τις διασημότερες influencers του πλανήτη θα παρουσιάσει, εν μέσω πανδημίας, τη Eurovision 2021. Η  27χρονη πανύψηλη, ύψους 1.89, και εντυπωσιακή Νίκι ντε Γιάγκερ, γνωστή στο Διαδίκτυο ως «Nikkie Tutorials», έχει αποκαλύψει ότι γεννήθηκε άνδρας και ότι στα 19 της ολοκλήρωσε τη διαδικασία αλλαγής φύλου.

Έγινε διάσημη δείχνοντας τεχνικές μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης στο YouTube, ενώ όταν αποκάλυψε την εγχείριση αλλαγής φύλου στο κανάλι της συγκέντρωσε πάνω από 15 εκατομμύρια αναγνώσεις.


«Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας που θέλω να το κάνω εδώ και καιρό αλλά με τους δικούς μου όρους. Θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά με μια αλήθεια της ζωής μου που με έκανε αυτή που είμαι. Γεννήθηκα στο λάθος σώμα. Κάτι που σημαίνει ότι είμαι transgender. Στο δημοτικό φορούσα γυναικεία ρούχα… Άλλοι με δέχονταν και άλλοι με κορόιδευαν… Το να κάνω αυτό το βίντεο, είναι τρομακτικό αλλά και ανακουφιστικό » είπε η Νίκι, αποκαλύπτοντας το «μυστικό» της.


Η μητέρα της συμφώνησε με την αλλαγή φύλου και η Νίκι ξεκίνησε στα 14 να παίρνει ορμόνες.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης