Μένιος Φουρθιώτης: Υπόδειγμα κρατουμένου...

Μένιος Φουρθιώτης: Υπόδειγμα κρατουμένου...

Υπόδειγμα κρατουμένου λένε κάποιοι, απαιτητικός και απειλητικός υποστηρίζουν έτεροι ότι είναι ο προφυλακισμένος τηλεπαρουσιαστής που συμβιώνει με άλλους τρεις Έλληνες. 

Στιγμιοτυπο_2021-05-15__12_35_24_πμ

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ήταν ίσως το πιο δύσκολο για τον Μένιο Φουρθιώτη, έναν μέτριο έως κακό κατά γενική ομολογία παρουσιαστή, που άγετο και εφέρετο ως ένας μικρός Φυρερίσκος όλα αυτά τα χρόνια που τον «ανέχτηκε» η τηλεόραση.

Η προφυλάκιση, μετά από σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έστειλε τον πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο νέο του σπίτι, την φυλακή του Κορυδαλλού.

Με την ψυχολογία του στο ναδίρ ο νεόκοπος εκδότης κυριακάτικης εφημερίδας-για πολύ λίγο όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα- πέρασε την είσοδο του σωφρονιστικού καταστήματος λίγο πριν τις εννιά. Μετά τις επιβεβλημένες διατυπώσεις ήρθε η στιγμή να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις στο Ιατρείο της φυλακής, όπου και ενημέρωσε τον γιατρό για τα όποια προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και ανοίχτηκε ο ιατρικός τους φάκελος, όπως γίνεται για όλους τους νέους κρατούμενους.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης