Τα βαριά Ελληνικά επίθετα του επιχειρείν που έγιναν διάσημοι djs

Τα βαριά Ελληνικά επίθετα του επιχειρείν που έγιναν διάσημοι djs

O εφοπλιστής που στις αρχές του μήνα παράγγειλε τέσσερα νέα καράβια αξίας 160.000.000 δολαρίων είναι πασίγνωστος στον χώρο της χορευτικής μουσικής ως Nick Martin, ενώ ο γιος του Δάκη Ιωάννου υιοθέτησε το Dj Velix.

Στιγμιοτυπο_2021-05-07__11_17_58_μμ

Ηχεί αν μη τι άλλο παράξενο, ένας ισχυρός Έλληνας εφοπλιστής και ένας επιχειρηματίας να ξεσηκώνουν χιλιάδες εκστασιασμένους θεατές σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ και στα πιο διάσημα κλαμπ του κόσμου, ως dj’s και μάλιστα πολύ καλοί.

Αν το καλλιτεχνικό όνομα Nick Martin λοιπόν δεν σας λέει πολλά, πίσω από αυτό  κρύβεται ο εφοπλιστής Νικόλας Μαρτίνος, γιος του Ντίνου και της Λίας Μαρτίνου, μιας από τις πιο ισχυρές εφοπλιστικές δυναστείες της χώρας.

Επίσης, αν δεν παρακολουθείτε την σύγχρονη χορευτική σκηνή, πιθανώς το όνομα Dj Velix να σας είναι άγνωστο, με αυτό όμως συστήνεται εδώ και χρόνια ο Στέλιος Ιωάννου ως dj. Ο γιος του Δάκη Ιωάννου εις εκ των μετόχων της NTI Investments Limited που είναι η ιδιοκτήτρια εταιρία γνωστών ξενοδοχείων όπως το «Yes», το «21» και φυσικά το «Intercontinental». Κάποιοι θυμούνται ακόμη τα μυθικά πάρτι που έστηνε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο τελευταίο από αυτά, από το οποίο περνούσαν όλοι οι γόνοι των ισχυρών οικογενειών.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης