Μάθιου Μακόναχι: Προτρέπει το αμερικανικό κοινό να επιστρέψει στους κινηματογράφους
Οι πρώτοι κινηματογράφοι στις ΗΠΑ άνοιξαν κατά τις αρχές Μαρτίου με 25% χωρητικότητα
Πέννυ Λουπάκη
UPD:
Με ένα σποτάκι, που προβλήθηκε για πρώτη φορά λίγο πριν από την τελετή των Όσκαρ, οΜάθιου Μακόναχιενθαρρύνει τον κόσμο στην Αμερική να επιστρέψει στους κινηματογράφους.
Το εν λόγω βίντεο αποτελεί μέρος της νέας πρωτοβουλίας με τίτλο «The Big Screen is Back». Επιχειρηματίες κινηματογραφικών αιθουσών, δημιουργοί ταινιών, αντζέντηδες και άλλοι άνθρωποι, που έχουν άμεση σχέση με τον κινηματογράφο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επαναφέρουν το αμερικανικό κοινό στους κινηματογράφους το καλοκαίρι.
Ο Μάθιου Μακόναχι προτρέπει τον κόσμο να επανέλθει στην κανονικότητα και αναφέρεται στους εργαζομένους στον κινηματογραφικό χώρο, οι οποίοι ξεπερνούν τους 153.000, και στη ζημιά, που έχει προκληθεί σε αυτούς λόγω της πανδημίας.
Μεταξύ άλλων λέει: «Πρόκειται για τους αφανείς ήρωες, που φέρνουν τη μαγεία των ταινιών στη μεγάλη οθόνη. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για αυτούς: λουκέτα, άδειες άνευ αποδοχών. Είναι, βασικά, η μεγαλύτερη διακοπή, που θα μπορούσαν να φανταστούν». Πέρα από τα λόγια του Μάθιου Μακόναχι, στο βίντεο προβάλλονται μερικά τρέιλερ από τις μεγαλύτερες επερχόμενες παραγωγές, όπως το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings» της Marvel, το «In The Heights» του Λιν Μάνουελ Μιράντα και το «No Time To Die», η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.