Ο Ατζούν μοιράζει πολυτελή αυτοκίνητα στο Survivor!

Ο Ατζούν μοιράζει πολυτελή αυτοκίνητα στο Survivor!

Λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, όπου όλη η τηλεοπτική δράση θα σιγήσει , λόγω των ημερών, κάποιες τηλεοπτικές ειδήσεις τρυπώνουν μόνο και μόνο για να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον

survivor_2
Η είδηση για την συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στο καστ της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega είναι ό,τι πιο συναρπαστικό έχει ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες στην τηλεοπτική αρένα. Και όσο το παζλ των ηθοποιών συμπληρώνεται (από εξαιρετικούς συναδέλφους, Μίχας, Μπουζιώτης κλπ) με ονόματα όπως η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Καβογιάννη και ο Φάνης Μουρατίδης, τόσο μεγαλώνει η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί, καλά τα ριάλιτι, αλλά σαν την μυθοπλασία δεν έχει. Τι ωραία πράγματα γίνονται…

Άλλο ένα ωραίο σίριαλ φυσικά είναι το «Καρτ Ποστάλ» της Βιτόριας Χίσλοπ, για το οποίο όλο και περισσότερο συζητάμε. Πριν από λίγο μάθαμε την συμμετοχή ενός ακόμη πολύ αξιόλογου πρωταγωνιστή, του Θάνου Τοκάκη.

Εκεί που θα γίνεις σεισμός είναι με τον «Σασμό» στον Alpha. Δεν συνηθίζω να λέω πολλά αλλά ένα θα σας πω, αγαπητοί μου. Όταν θα αρχίσετε να την βλέπετε τη νέα σειρά του Alpha, κανάλι δεν θα αλλάζετε. Για κανένα λόγο.

aggeliki_seira_alpha


Και μιας και μεταφερθήκαμε στον Alpha σας έχω και spoiler από την «Αγγελική». Δύο οι προτάσεις γάμου καθώς και ο Δημήτρης θα κάνει επίσημη πρόταση στην Κατερίνα. Το θέμα όμως που θα προκύψει είναι ότι ακόμη και αν η Αγγελική πει το μεγάλο «ναι» μέχρι στιγμής γάμος δεν προβλέπεται. Η ταυτότητα της έχει αποκαλυφθεί σε όλους εκτός από τον αγαπητό μου Γιώργο Χρυσοστόμου…. Τελευταίος θα τα μάθει.

Κλείσιμο
Και τώρα πάμε μέχρι την Δομινικανή Δημοκρατία για να τακτοποιήσουμε κάποια θέματα με το «Survivor». Ας αρχίσουμε από τον σημερινό τίτλο, καθώς ο Τούρκος παραγωγός φημίζεται για το πόσο κιμπάρης είναι… Αφού φέτος λοιπόν δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τα experiences, αποφάσισε να κάνει ακριβά δώρα στους παίκτες και συγκεκριμένα πολυτελή αυτοκίνητα! Τώρα σε ό,τι αφορά τις επιστροφές, που λέγονται και γράφονται, πρόκειται για απλές επισκέψεις μίας ημέρας από παλιούς συμμετέχοντες την περίοδο των ατομικών αγωνισμάτων, περίπου στις 15 Μαΐου, καθώς η πανδημία και οι κανόνες δεν επιτρέπουν επανένταξη παλιών παικτών. Και ξεκούραστοι και φαγωμένοι; Ε, όχι!

karidi


Συνεχίζει, όπως όλα δείχνουν, η Σμαράγδα Καρύδη με το «Celebrity Game night». Μακάρι.

Εντωμεταξύ, μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του Χρήστου Φερεντίνου και της Αννας Πρέλεβιτς με την «Τέλεια Απόδραση» το βράδυ του Σαββάτου στις 20.00 στον Alpha.

ΚΟΥΙΖΑΡΑ ΒΟΜΒΑ: φέτος κάνει κούρσα πρωταθλήτριας. Είναι πολυσυζητημένη, επιτυχημένη και παρόλο που κανείς δεν το περιμένει, ένα κανάλι την πολιορκεί στενά αγνοώντας όσα ισχύουν σε σχέση με το συμβόλαιό της. Τζα! Ποια είναι;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης