Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Φήμες πως αλλάζει ημερομηνία η συνέντευξή τους στην Όπρα λόγω της νοσηλείας του Φίλιππου

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Φήμες πως αλλάζει ημερομηνία η συνέντευξή τους στην Όπρα λόγω της νοσηλείας του Φίλιππου

Το παλάτι έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για αυτή τη συνέντευξη -Ο 99χρονος δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε χθες σε άλλο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει μια μόλυνση που τον ταλαιπωρεί

Xari-Meghkan
Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν με το παλάτι περνούν βαθιά κρίση και το ρήγμα ανάμεσά τους είναι πιο βαθύ από ποτέ. Και όλα αυτά εν αναμονή της πολυαναμενόμενης συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ την ερχόμενη Κυριακή 7 Μαρτίου.

Την ίδια ώρα όμως σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η οποία επικαλείται πηγές από το Παλάτι το διάσημο ζευγάρι σκέφτεται προς ώρας να καθυστερήσει την προβολή της συνέντευξης καθώς η υγεία του 99χρονου πρίγκιπα Φίλιππου έχει επιδεινωθεί.

Όπως έγινε γνωστό ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε χθες σε άλλο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει μία μόλυνση, από την οποία υποφέρει.

Στο Μπάκιγχαμ έχουν φόβους για το αν πρέπει η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν θα μεταδοθεί, όσο ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Από διαρροές έχει προκύψει πως τα όσα έχουν εξομολογηθεί ο Χάρι και η Μέγκαν στην Όπρα θα συζητηθούν, θα προκαλέσουν αντιδράσεις και θα δυσαρεστήσουν το Παλάτι…

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η βασίλισσα είναι εξοργισμένη με τις πράξεις και τα έργα του εγγονού του της, τον οποίο σύμφωνα πάντα με τις κακές γλώσσες κατηγόρησε για ασέβεια και ύβρη.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναστολή συμβάσεων: Σήμερα ξεκινούν οι δηλώσεις για τον Μάρτιο

Ξεφεύγει η πολιτική σύγκρουση για τον Κουφοντίνα – Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις Δρίτσα

Κύπρος: Η Ιερά Σύνοδος ζητάει να ακυρωθεί το τραγούδι... του διαβόλου για την Eurovision

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης