Έλλη Κοκκίνου: Το καινούργιο της άλμπουμ περιλαμβάνει ένα νοσταλγικό «μυστικό»

Έλλη Κοκκίνου: Το καινούργιο της άλμπουμ περιλαμβάνει ένα νοσταλγικό «μυστικό»

23 χρόνια μετά, ηχογραφεί ξανά το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο «Κάποια Μέρα», γραμμένο από τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου

elli-kokkinou
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου με τίτλο «Τα Συναισθήματά Μου», από την Cobalt Music.

Στο δέκατο κατά σειρά άλμπουμ της καριέρας της, η ίδια συναντά στο στούντιο ηχογράφησης γνωστούς δημιουργούς που υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους, όπως οι Γιάννης Φρασέρης, Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Χρήστος Σαντικάι, Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Αλέξανδρος Ελευθεριάδης και Doron Medalie.

Εκτός από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, «Να Την Αγαπάς», «Όλα Λάθος», «Τάξε Μου», «Ξημερώματα Σαββάτου», περιλαμβάνεται και το ολοκαίνουργιο μελωδικό ζεϊμπέκικο «Τι Έχω Τραβήξει», σε μουσική Γιώργου Κακοσαίου και στίχους Νίκου Σαρρή, που ήδη έχει ξεχωρίσει.


Έλλη Κοκκίνου - Τι Έχω Τραβήξει | Official Video Clip


Το άλμπουμ «Τα Συναισθήματά Μου» ολοκληρώνεται με ένα τραγούδι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για την Έλλη Κοκκίνου.

Η ίδια έκανε το ξεκίνημά της στην ελληνική δισκογραφία το 1997 με το τραγούδι «Κάποια Μέρα» σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Γιούλας Γεωργίου. Το 2020, μπήκε ξανά στο στούντιο και επανηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι με σύγχρονο ήχο, διατηρώντας πάντα το «ξεχωριστό» ύφος του σπουδαίου δημιουργού.

«Μέσα σε όλα τα καινούρια τραγούδια υπάρχει κάτι ξεχωριστό για εμένα, με τεράστια συναισθηματική αξία και πολύ νοσταλγία σε έναν άνθρωπο που με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα» εξηγεί η Έλλη Κοκκίνου.
«“Κάποια Μέρα” του 1997 μπήκα στο στούντιο για να ηχογραφήσω το πρώτο μου τραγούδι με τον Αντώνη Βαρδή σε στίχους Γιούλας Γεωργίου. 23 χρόνια μετά αποφασίσαμε ότι θα πρέπει αυτό το τραγούδι να το επανηχογραφήσω με πολλή αγάπη για να έρθει στο σήμερα, έτσι τηλεφώνησα στον Γιάννη Βαρδή και την Γιούλα και με χαρά συμφώνησαν μαζί μου και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

ALBUM_COVER_ELLI_KOKKINOU_TA_SINAISTHIMATA_MOU_Final


Ειδήσεις σήμερα

Lockdown: «Ανοιχτό» το σενάριο παράτασης - Αχτίδα ελπίδας τα «mega» εμβολιαστικά κέντρα

«Σαρώνει» η κακοκαιρία «Μήδεια»: Στα λευκά η χώρα - Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Είχαν διώξει τον Λιγνάδη από δραματική σχολή για ανάρμοστη συμπεριφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης