Σωτήρης Τσαφούλιας: Οι φουστανέλες μας έσωσαν τότε, τα φουστάνια μας σώζουν σήμερα

Σωτήρης Τσαφούλιας: Οι φουστανέλες μας έσωσαν τότε, τα φουστάνια μας σώζουν σήμερα

«Κληρονομήσαμε μια χώρα χρεωμένη, μια κοινωνία σοβαροφανή άλλα όχι σοβαρή, μια κοινωνία θρησκευόμενη που σπεύδει να ρωτήσει τι δουλειά είχε μια κοπέλα στο δωμάτιο ενός άντρα, στο γραφείο ενός άντρα, στον κόσμο ενός άντρα γενικά», σημειώνει ο Σωτήρης Τσαφούλιας

15003294_562566090616539_5087426452509192156_o
Την ώρα που οι καταγγελίες είτε για σεξουαλική και λεκτική κακοποίηση ή ακόμα και παρενόχληση διαδέχονται η μία την άλλη, ο σκηνοθέτης και δημιουργός της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ», Σωτήρης Τσαφούλιας, με ανάρτησή του στα social media εξέφρασε την περηφάνεια του για τη γενιά του. 

«Είμαι περήφανος για τη γενιά μου. Πόσες γενιές πέρασαν με την απορία, τι κόσμο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας; Νομίζω πως η δική μας η γενιά απαντά. Έναν κόσμο λίγο καλύτερο.
Κληρονομήσαμε μια χώρα χρεωμένη, μια κοινωνία σοβαροφανή άλλα όχι σοβαρή, μια κοινωνία θρησκευόμενη που σπεύδει να ρωτήσει τι δουλειά είχε μια κοπέλα στο δωμάτιο ενός άντρα, στο γραφείο ενός άντρα, στον κόσμο ενός άντρα γενικά», αναφέρει αρχικά.

«Εμείς αν βιαστήκαμε, δεν βιάσαμε, αν χτυπηθήκαμε δεν χτυπήσαμε, αν μάθαμε με πόνο, διδάξαμε με αγάπη και ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή ευτυχία και όχι καλή επιτυχία. Γιατί τώρα;;;; Η Επανάσταση του 1821 γιατί τότε; Γιατί όχι 100 χρόνια πριν ή 100 χρόνια μετά; 200 χρόνια συμπληρώνονται από την Ελληνική Επανάσταση», προσθέτει ο σκηνοθέτης.

«Οι φουστανέλες μας έσωσαν τότε, τα φουστάνια μας σώζουν σήμερα. Όχι δεν είμαι περήφανος για τη γενιά μου. Είμαι περήφανος για τις γυναίκες της γενιάς μου», καταλήγει ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Μάλιστα συνοδεύει την ανάρτησή του με μία φωτογραφία που γράφει «ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΣΙΣ».




Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Καλογρίτσα: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της δικογραφίας για τον Νίκο Παππά

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ούτε να ακούω για συγνώμες… Όχι από κάποιον που έχει χουφτώσει και κλειδώσει ένα παιδάκι στο καμαρίνι»

Δείτε βίντεο με την πρόγνωση του καιρού: Ηλιόλουστη η Πέμπτη με θερμοκρασίες Απρίλη - Αλκυονίδες ημέρες με 20άρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης