Καιρός: Θερμοκρασίες Απρίλη και Αλκυονίδες ημέρες - Ηλιόλουστη η Πέμπτη - Δείτε χάρτες της ΕΜΥ

Καιρός: Θερμοκρασίες Απρίλη και Αλκυονίδες ημέρες - Ηλιόλουστη η Πέμπτη - Δείτε χάρτες της ΕΜΥ

Τι καιρό θα έχουμε στην Αθήνα: Στα ύψη η θερμοκρασία- Άνοδος θερμοκρασίας και μέτριοι άνεμοι - Αλκυονίδες ημέρες

ilios_athene
Οι Αλκυονίδες ημέρες έρχονται, οι βροχές μέχρι και το τέλος της βδομάδας περιορίζονται και ο ήλιος θα κυριαρχήσει μέχρι και την Κυριακή. Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο καιρός  αναμένεται βελτιωμένος σε όλη τη χώρα με κύριο χαρακτηριστικό τις τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παρακολουθήστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη





ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατα διαστήματα. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Κλείσιμο
Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι στα νότια 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
kairos_alkionides


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Στα βόρεια νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το μεσημέρι στην περιοχή του Καστελόριζου 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη Ανεμοι: Δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες πιθανώς θα σχηματιστούν ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις σήμερα: 

TikTok Silhouette Challenge: Σάλος με το σέξι trend - Κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να «παίρνουν μάτι»!

«Είμαι ερωτευμένη μαζί του» λέει η 35χρονη φιλόλογος που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης