Με μία όλο νόημα ανάρτησή της στο instagram η Ζέτα Δούκαδίνει συνέχεια στο σχόλιο του Αντώνη Καφετζόπουλου περί «αυτογκόλ» που ουσιαστικά «φωτογράφισε» τη χθεσινή εξώδικη πρόσκληση του Πέτρου Φιλιππίδηνα μην εμπλακεί το όνομά του με περιστατικά που τον προσβάλλουν και αγνοεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου του Θέμη Σοφού.
Η γνωστή ηθοποιός που ξεκίνησε πρώτη τη «χιονοστιβάδα» των αποκαλύψεων κακοποιητικής και βίαιης συμπεριφοράς στον χώρο του θεάματος, σχολιάζει με νούμερα και σαφές υπονοούμενο στην ανάρτησή της: «Ο αριθμός 14 είναι μεγαλύτερος του 3…».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.