Survivor: Αλλαγές, κατηγορίες και υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor: Αλλαγές, κατηγορίες και υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα Ιγγλέζου

Ποιος εποφθαλμιά την θέση του αρχηγού στους κόκκινους, ποιος νίκησε το αγώνισμα της ασυλίας ατομικής και ομαδικής και ποιος έκρυψε το λάδι στην καλύβα της Ασημίνας; -Δείτε βίντεο

kalidis
Αλλαγές στην ψηφοφορία, κατηγορίες για… κλεψιές, συζητήσεις για αλλαγές στην ηγεσία, αλλά καμία αλλαγή στους νικητές του αγωνίσματός ασυλίας είχε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4.

Βέβαια το μέιζον θέμα του επεισοδίου και του συμβουλίου δεν ήταν τόσο ο υποψήφιος προς αποχώρηση, άλλα ένα μπουκάλι λάδι που βρήκε η Ασημίνα Ιγγλέζου και το οποίο… χρέωσαν στον Πάνο Καλίδη, ο οποίος πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο.



Στην παραλία των μπλε η συζήτησή αφορούσε την κατάσταση στην άλλη ομάδα και το ποιος θα μπορούσε να γίνει αρχηγός. Συμφωνία με τους Κρις Σταμούλη και  Έλενα Μαριπόσα, με τους οποίους φαίνεται να συμφωνούν και άλλοι συμπαίκτες, η εποχή Κοψιδά έχει φτάσει στο τέλος της και κάποιος άλλος πρέπει να ηγηθεί της προσπάθειας των κόκκινων, μήπως και καταφέρουν και πάρουν καμία νίκη. Οι μπλε εκτιμούν ότι ο νέος αρχηγός των κόκκινων θα μπορούσε να είναι ο Κόρομι.



Κλείσιμο
Ίσως αυτό θέλει και ο μεγάλος «ψαράς» των κόκκινων που εκτός από το οτι ταΐζει την ομάδα είναι πολύ καλός και στα αγωνίσματα. «Κάποιοι παίκτες βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα» είπε ο Κορόμι, φωτογραφίζοντας τον Κοψιδά που το πήρε πάνω του στο προηγούμενο αγώνισμα και στο 9-9 και ηττήθηκε με αποτέλεσμα την πίτσα να την φάνε οι μπλε.



Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παικτών ότι αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας και πλέον δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης, ενώ επιστρέφει και το αγώνισμα ατομικής ασυλίας με το νικητή να υποδεικνύειyει το παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» είπε ο παρουσιαστής του Survivor 4.



Παιχνίδι ατομικής ασυλίας. Με δίσκο, μπαλάκι και ισορροπία. Νικητής και ο παίκτης που θα έχει προσωπική ασυλία αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος θα αποφάσιζε και για τον ποιο συμπαίκτη του θα έβγαζε στον… τάκο.



Φυσικά ο λόγος που οι κόκκινοι βρέθηκαν στην θέση να αγωνιστουν για την προσωπική τους ασυλία, ήταν γιατι στο στίβο μάχης οι μπλε έκαναν περίπατο και νίκησαν με 10-3.





Στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία το θέμα της ανακάλυψης του μπουκαλιού με λάδι ήταν αυτό που προκάλεσε εντάσεις. Οι κόκκινοι κατηγόρησαν τον Καλίδη, με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει οτι δεν το είχε κρύψει αυτός.  Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε πάλι στις κουταλιές ρύζι που χωράει μια κούπα με τον Τζέιμς να βγαίνει στην... επίθεση.




Σε ότι αφορά την ψηφοφορία για τον υποψήφιο προς αποχώρηση απο το παιχνίδι επιβίωσης, η πλειοψηφία της  κόκκινης ομάδας έριξε... μαύρο στην Ασημίνα Ιγγλέζου 
(6 ψηφους).



Ειδήσεις σήμερα

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Ο προπονητής απειλούσε ότι θα με σκότωνε αν μιλούσα»

«Καμπανάκι» από την ανοδική τάση των κρουσμάτων - Μεταλλάξεις και χειμώνας ανησυχούν τους επιστήμονες

Φωτιά στο Μάτι - Τροχαία και ΕΛΑΣ «δείχνουν» την Πυροσβεστική: «Δεν είχαμε εισήγηση για απομάκρυνση πολιτών» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης