Νίκος Μουτσινάς: Η συνάντηση με την Κατερίνα Καραβάτου και η αναφορά στις σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη

Νίκος Μουτσινάς: Η συνάντηση με την Κατερίνα Καραβάτου και η αναφορά στις σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη

Ο παρουσιαστής δήλωσε μεταξύ άλλων ότι δεν θα έκανε ποτέ καραντίνα με τη Μαρία Ηλιάκη

katerinanikos
Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά, στο «Καλό Μεσημεράκι». Η Κατερίνα και ο Νίκος θυμήθηκαν τα τρία χρόνια που δούλεψαν μαζί ενώ λίγο μετά, άρχισαν τα δύσκολα για την παρουσιάστρια του Star, αφού κλήθηκε ή να απαντήσει σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις ή να φάει κάτι από το μενού της εκπομπής που δεν ήταν και ότι καλύτερο.

Στην ερώτηση ποιον θα έδιωχνε από την εκπομπή αν έπρεπε κάποιον να διώξει η Κατερίνα επέλεξε να απάντήσει και είπε: Θα διώξω σίγουρα τον Κρατερό Κατσούλη, γιατί δεν πρόκειται ο Κρατερός να μου κάνει κάτι…

Με τη σειρά του απάντησε και ο Νίκος Μουτσινάς σε μια πολύ δύσκολη ερώτηση: Με ποια πρώην συμπαρουσιάστρια του δεν θα έκανε ποτέ καραντίνα. Ο Νίκος Μουτσινάς, στην αρχή είπε να φάει κάτι αλλά μετά από μεγάλη προσπάθεια αποκάλυψε ότι δεν θα έκανε καραντίνα, με την Μαρία Ηλιάκη. Η Κατερίνα προσπάθησε να κάνει κάτι για να τα βρουν οι πρώην συνεργάτες αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Στην ερώτηση αν διαφωνεί με τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα απάντησε: “Με τον Κρατερό διαφωνούμε” είπε η Κατερίνα. Είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος αλλά και πολύ επίμονος.



Η Κατερίνα Καραβάτου στο Καλό Μεσημεράκι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης