Η Αντέλ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Πίνει μπύρα και καπνίζει καθισμένη... στο πεζοδρόμιο

Η Αντέλ όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Πίνει μπύρα και καπνίζει καθισμένη... στο πεζοδρόμιο

Μια διαφορετική πλευρά της 32χρονης τραγουδίστριας από αυτήν που έχουμε συνηθίσει - Πώς ξεχώρισε μέσα στο 2020 με την εντυπωσιακή «μεταμόρφωσή» της

adele-ekso
Μια διαφορετική πλευρά της Αντέλ από εκείνη που έχουμε συνηθίσει αποκαλύπτει μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η καλή της φίλη Λόρα Ντόκριλ, και η οποία τραβήχτηκε σε μια νυχτερινή τους έξοδο μέσα στο 2020.

Στην εικόνα που ξαφνιάζει, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται να κάθεται στο πεζοδρόμιο ενός δρόμου του Λονδίνου με ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα στο ένα χέρι και ένα τσιγάρο στο άλλο, περιτριγυρισμένη από φίλους. Ντυμένη απλά και φορώντας τη μάσκα της (σε αντίθεση με την παρέα της) η 32χρονη Αντέλ χαίρεται τις απλές απολαύσεις της ζωής που μάθαμε όλοι να εκτιμάμε περισσότερο φέτος, όπως τη δυνατότητα να πιεις ένα ποτό με φίλους στον καθαρό αέρα.

adele-1


Η φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε η φίλη συγγραφέας της Αντέλ στο πλαίσιο μιας «ανασκόπησης» της περασμένης χρονιάς, συνοδεύεται από τη λεζάντα «Όταν δημιουργείς τη δική σου διασκέδαση».

Η Λονδρέζα τραγουδίστρια με την υπέροχη φωνή πέρασε το 2020 στα σπίτια της στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Λος Άντζελες. Με τη Λόρα Ντοκριλ είναι πολύ καλές φίλες από την εποχή των σπουδών τους στο Brit School, την σχολή ερμηνευτικών τεχνών που έχει «βγάλει» μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ της Βρετανίας.



Η Adele ήταν μία από τις σελέμπριτις που ξεχώρισαν μέσα στο 2020, απασχολώντας τα φώτα της δημοσιότητας σε μια χρονιά με λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις των σταρ λόγω της πανδημίας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης