Η 19χρονη Γιαέλ Σέλμπια είναι «η πιο όμορφη γυναίκα» του 2020 σύμφωνα με ετήσια λίστα

Η 19χρονη Γιαέλ Σέλμπια είναι «η πιο όμορφη γυναίκα» του 2020 σύμφωνα με ετήσια λίστα

Δείτε τα 100 πιο όμορφα γυναικεία πρόσωπα του 2020 σύμφωνα με την ετήσια λίστα TC Candler - Στην ανδρική βερσιόν της λίστας και ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς

selbia01-mesa
yael-ekso
Η Γιαέλ Σέλμπια είναι ένα 19χρονο μοντέλο από το Ισραήλ που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός, και που αυτήν την περίοδο υπηρετεί την υποχρεωτική στρατιωτική της θητεία στην Πολεμική Αεροπορία της χώρας της.

Πέραν των παραπάνω, είναι και το πιο όμορφο γυναικείο πρόσωπο του 2020, σύμφωνα με την λίστα Annual Independent Critics που ίδρυσε ο κριτικός κινηματογράφου TC Candler, και αναδεικνύει στο τέλος κάθε έτους τα 100 ομορφότερα (ανδρικά και γυναικεία) πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει. «Ποτέ δεν έχω ξαναέρθει πρώτη σε κάτι στη ζωή μου, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα» δήλωσε στους Times of Israel η 19χρονη καλλονή, που είχε συμπεριληφθεί και στη λίστα του 2018 αλλά σε χαμηλότερη θέση.

The 100 Most Beautiful Faces of 2020


Σύμφωνα με τη New York Post, το περιζήτητο μοντέλο που έχει ξεκινήσει να μπαίνει δειλά-δειλά και στον χώρο του κινηματογράφο φέρεται να διατηρεί σχέση με τον 35χρονο Μπράντον Κορφ, εγγονό του εκλιπόντος μεγιστάνα των αμερικανικών Media Σάμνερ Ρεντστοουν, o οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο.

Κλείσιμο



Όπως υπενθυμίζει η εφημερίδα, ο Κορφ είχε προκαλέσει σάλο στο Ισραήλ την περασμένη άνοιξη, όταν παραβίασε τους κανόνες κατά της εξάπλωσης του περιορισμού της Covid-19 για να επισκεφθεί την αγαπημένη του στη χώρα της.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην 57η θέση της ανδρικής λίστας:

The 100 Most Handsome Faces of 2020



Η εντυπωσιακή κοπέλα με τα καστανά μαλλιά και τα τεράστια, γαλάζια μάτια έχει εμφανιστεί σε πλήθος διαφημιστικές καμπάνιες στη χώρα της, όπως για την τοπική εταιρεία μόδας Renuar και για τα καλλυντικά KKW της Κιμ Καρντάσιαν. Επίσης έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και στο Instagram με σχεδόν 1 εκατομμύριο φαν να ακολουθούν τη σελίδα της, η οποία ενημερώνεται τακτικά με σέξι selfies.



«Ευχαριστώ @tccandler και όλοι όσοι ψηφίσατε. Το εκτιμώ με όλη μου την καρδιά» έγραψε η Σέλμπια σε ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση της λίστας για το 2020, με το όνομά της στην κορυφή. 



Η 19χρονη Ισραηλινή μπορεί να καυχιέται μάλιστα ότι το 2020 κατάφερε να νικήσει ακόμα και την... Wonder Woman, αφού η συμπατριώτισσά της Γκαλ Γκαντότ βρίσκεται στην 21η θέση της λίστας.

Σύμφωνα με την σελίδα της ετήσιας λίστας του TC Candler, η οποία μετρά 30 χρόνια ζωής, «η αισθητική τελειότητα είναι μονάχα ένα από τα κριτήρια που λαμβάνονται υπόψη. Χάρη, κομψότητα, αυθεντικότητα, τόλμη, πάθος, στυλ, υπόσχεση, ελπίδα... όλα αυτά μπορούν να βρουν έκφραση μέσα από ένα όμορφο πρόσωπο».



Όπως επισημαίνει ο δημιουργός της λίστας, TC Candler, «δεν πρόκειται για έναν διαγωνισμό δημοφιλίας ούτε εστιάζει σε συγκεκριμένες χώρες. Δεν αφορά ούτε στο πιο σέξι σώμα, ούτε στο πιο διάσημο πρόσωπο. Στόχος της λίστας είναι να ενημερώνει το κοινό και να διευρύνει τους ορίζοντές του, και όχι να αντανακλά τις προτιμήσεις του». Γι' αυτό ακριβώς και η λίστα κάθε χρονιάς περιλαμβάνει διάσημους σταρ αλλά και σχετικά άγνωστα στο παγκόσμιο κοινό πρόσωπα. Όσο για την επιτροπή που τους επιλέγει, αυτή αποτελείται από 20 άτομα σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, που για ένα ολόκληρο έτος «σφυγμομετρούν» τις τάσεις και τις απόψεις του κοινού, για να καταλήξουν στη σύνθεση της λίστας.



Αξίζει να σημειωθεί ότι, στην αντίστοιχη ανδρική λίστα για τα πιο γοητευτικά πρόσωπα της περασμένης χρονιάς βρίσκουμε και τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας βρέθηκε στην 57η θέση, μπροστά από ηθοποιούς όπως ο Κρις Έβανς και ο Λούκας Μπράβο. Στο Νο.1 βρέθηκε ο διάσημος Σουηδός Youtuber PewDiePie (Φέλιξ Κιέλμπεργκ) που έχει συμπεριληφθεί και άλλες χρονιές στη λίστα.


Ειδήσεις σήμερα

Ταξιτζής έκρυβε μετανάστη στο… πορτ μπαγκάζ!

Ελληνοτουρκικά: Το αμερικανικό -κακό- όνειρο του Ερντογάν

Βρετανία- Brexit: Ανησυχία μπροστά στο «άγνωστο» και ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης