Σέξι influencer αποκαλύπτει τα τρία μυστικά της τέλειας selfie για το Instagram

Σέξι influencer αποκαλύπτει τα τρία μυστικά της τέλειας selfie για το Instagram

Τα τρία βήματα για φωτογραφίες που θα κάνουν... χαμό στην πλατφόρμα

lin-ekso
Τα τρία μυστικά της τέλειας selfie για το Instagram μοιράστηκε με το Page Six η Λίντσεϊ Πέλας, μια «influencer» και μοντέλο που, όπως παραδέχεται η ίδια, «βγάζει χρήματα από τις φωτογραφίες της, παρόλο που δεν είναι και η... Σίντι Κρόφορντ».

Η πρώτη συμβουλή για selfies που θα κερδίσουν πλήθος likes και εγκωμιαστικά σχόλια, είναι ότι πρέπει να έχεις πάντα καλό φωτισμό. Είχε χρησιμοποιείς φυσικό ή τεχνητό φωτισμό (η καλλονή προτείνει την επένδυση σε ring lights), το να έχεις στραμμένα τα μάτια σου στην πηγή του φωτός είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για μια καλή selfie, υπογραμμίζει η Πέλας.




Η δεύτερη συμβουλή της νεαρής κοπέλας αφορά στην εύρεση της πιο κολακευτικής γωνίας για τη λήψη μιας φωτογραφίας. Ανάλογα με το ανάστημα και τον σωματότυπο του, κάθε άνθρωπος έχει γωνίες που αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά του και καλύπτουν τα αδύναμα σημεία του.

Κλείσιμο


Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσει χρόνο για να βρει πώς πρέπει να φωτογραφίζεται και πoια θέση πρέπει να έχει η φωτογραφική μηχανή. Η Πέλας για παράδειγμα ζητά πάντα από τους φίλους της να κρατούν την κάμερα πιο χαμηλά όταν τη φωτογραφίζουν, ώστε να δείχνει ψηλότερη, αφού είναι αρκετά μικροκαμωμένη.



Η τρίτη και τελευταία συμβουλής της Πέλας έχει να κάνει με την επεξεργασία των φωτογραφιών, με την οποία πρέπει να εξοικειωθεί κάποιος για να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Η καλλονή προτείνει την αγορά μιας καλής εφαρμογής που θα διευκολύνει αυτή τη διαδικασία, την οποία χρησιμοποιούν εξάλλου τα περισσότερα μοντέλα και ηθοποιοί για τα social media τους.






Ειδήσεις σήμερα  

Η «βρετανική» μετάλλαξη δεν προκαλεί πιο σοβαρή Covid-19, καθησυχάζει έρευνα

Νέο τραγικό ρεκόρ στη Γερμανία: 1.129 θάνατοι εξαιτίας της Covid-19 σε 24 ώρες

Βροχές σε όλη τη χώρα, με βελτίωση την Πρωτοχρονιά-Δείτε τον καιρό του τριημέρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης