The Crown: Το καστ τραγουδάει στην εορτάζουσα «Νταϊάνα» και η «Βασίλισσα»... υψώνει το μεσαίο δάχτυλο!

The Crown: Το καστ τραγουδάει στην εορτάζουσα «Νταϊάνα» και η «Βασίλισσα»... υψώνει το μεσαίο δάχτυλο!

Μια καθόλου... βασιλική χειρονομία από την «Ελισάβετ» - Δείτε το απολαύστικό κλιπ που μοιράστηκε στο Instagram η Έμα Κόριν για τα γενέθλιά της

olivia
H «Πριγκίπισσα Νταϊάνα» της πετυχημένης σειράς του Netflix «The Crown» έκλεισε τα 25 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα απολαυστικό βιντεάκι που δείχνει το καστ της τέταρτης σεζόν να της τραγουδάει με ενθουσιασμό το «Happy Birthday to you».

Η νεαρή ηθοποιός Έμα Κόριν, που απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές φέτος για την ερμηνεία της ως ευάλωτη και αδικημένη «πριγκίπισσα Νταϊάνα», μοιράστηκε το διασκεδαστικό κλιπ στα stories της στο Instagram, γράφοντας σε σχόλιο «Σχεδιάζω να το βλέπω αυτό σε κάθε γενέθλιά μου από εδώ κι εμπρός».



Στο βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, όλη η σχεδόν η «βασιλική οικογένεια» τραγουδάει στην νεαρή ηθοποιό, με την κάμερα να ζουμάρει διαδοχικά σε όλα τα γνώριμα πρόσωπα. Μεταξύ των προσώπων που συμμετέχουν με ζέση στο τραγούδι (φορώντας κανονικά τα κουστούμια τους για τη σειρά) βλέπουμε την «Πριγκίπισσα Άννα» Έριν Ντόχερτι, την «Πριγκίπισσα Μάργκαρετ» Έλενα Μπόναμ Κάρτερ και τον «Δούκα του Εδιμβούργου» Τομπάιας Μένζις.

Την έκπληξη όμως στο συγκινητικό στιγμιότυπο κάνει τελικά η... «Βασίλισσα Ελισάβετ» Ολίβια Κόλμαν, που σηκώνει σκανδαλιάρικα το δάχτυλο όταν την πλησιάζει κάμερα, σε μια καθόλου... βασιλική χειρονομία.

olivia


Δεν είναι ξεκάθαρο πότε τραβήχτηκε το συγκεκριμένο κλιπ που πόσταρε η Κόριν. Δεδομένου ότι τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό και τα επεισόδια παίζοντα εδώ και εβδομάδες στο Netflix, είναι πιθανόν το κλιπ να τραβήχτηκε σε παλαιότερα γενέθλια της νεαρής ηθοποιού.

Η Κόριν πόσταρε στα stories της μία ακόμα φωτογραφία που την δείχνει μπροστά από μία τούρτα γενεθλίων.

Κλείσιμο
emma


Η «Νταϊάνα» του The Crown μοιράζεται συχνά στα social media της σκηνές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της 4ης σεζόν, που προκάλεσε αίσθηση τους τελευταίους μήνες. Σε ορισμένα από τα κλιπ που έχει δημοσιεύσει εμφανίζεται να χαλαρώνει μαζί με τον «σύζυγό της πρίγκιπα Κάρολο», δηλαδή τον ταλαντούχο Τζος Ο Κόννορ, στα διαλείμματα πριν τις σκηνές τους.

cast
cast-2




Ειδήσεις σήμερα:

Και η Sia «καρφώνει» τον Shia LaBeouf: Με παρέσυρε με ψέματα σε παράνομη σχέση!

Gluehwein... γιοκ για τους Γερμανούς τα φετινά Χριστούγεννα λόγω του καθολικού lockdown

Ληστεία Μυκονιάτη επιχειρηματία: Άστεγος ο Αφγανός που συνελήφθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης