Με σόου Τσαλχάνογλου η Ίντερ 2-0 την Τορίνο στο Μιλάνο - Δείτε τα γκολ

Με σόου Τσαλχάνογλου η Ίντερ 2-0 την Τορίνο στο Μιλάνο - Δείτε τα γκολ

Ο Τούρκος άσος της Ίντερ πέτυχε και τα 2 γκολ της νίκης 

halas
Χαλαρό ήταν το μεσημέρι για την Ίντερ στο «Τζουζέπε Μέατσα». Οι πρωταθλητές δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Τορίνο μέσα στο Μιλάνο και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χακάν Τσαλχάνογλου που πέτυχε δύο γκολ επικράτησαν με 2-0 και μεγάλωσαν τη διαφορά τους από την 2η Γιουβέντους στους 19 βαθμούς.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι που κατέκτησε το πρωτάθλημα μαθηματικά την περασμένη αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως πρωταθλήτρια της σεζόν 2023/24, επαληθεύοντας σβηστά τον τίτλο της.

INTER-TORINO 2-0 | HIGHLIGHTS | Calhanoglu at the double! | Serie A 2023/24


Κλείσιμο
Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλά-πολλά, με τις δύο ομάδες να μην ανοίγονται ιδιαίτερα και την Τορίνο να αφήνει την μπάλα κυρίως στην Ίντερ, χτυπώντας στις αντεπιθέσεις τους πρωταθλητές. Στο δεύτερο ωστόσο όλα άλλαξαν από νωρίς. Ο Ταμεζέ αποβλήθηκε στο 49ο λεπτό και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες από νωρίς. Εκεί άνοιξε και ο δρόμος για τους «νερατζούρι».

Οι ποδοσφαιριστές του Ιντζάγκι αναπτύχθηκαν άψογα και ο Τσαλχάνογλου τελείωσε τη φάση με ένα φοβερό σουτ στην κίνηση, γράφοντας το 1-0 στο 56ο λεπτό. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ήταν σε κέφια και «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους γηπεδούχους τέσσερα λεπτά αργότερα.

Ο Τσαλχάνογλου ανέλαβε το πέναλτι που κέρδισαν οι «νερατζούρι» και ευστόχησε για το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με την Ίντερ να φτάνει στους 89 βαθμούς και στο +19 από την 2η Γιουβέντους.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έγινε το φονικό στο Μαρούσι: Μπλόκαρε το πιστόλι του θύματος και ο δράστης τον μαχαίρωσε στον λαιμό

Αλλάζει ο αρμόδιος υφυπουργός του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά

Πρώην σύζυγος εμίρη του ISIS αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες στη Γαλλία - «Ήξερε ότι ο άνδρας της με βίαζε» λέει Γεζίντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης