Και η Sia «καρφώνει» τον Shia LaBeouf: Με παρέσυρε με ψέματα σε παράνομη σχέση!

Και η Sia «καρφώνει» τον Shia LaBeouf: Με παρέσυρε με ψέματα σε παράνομη σχέση!

Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, η νεαρή μουσικός FKA twigs μήνυσε τον 34χρονο σταρ για ψυχολογική και σωματική κακοποίηση μέσα στη σχέση τους

sia_shia_main
Την υποστήριξή της στην FKA twigs, η οποία υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην αγαπημένου της Shia LaBeouf, κατηγορώντας τον για κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, εξέφρασε σήμερα με tweet της η τραγουδίστρια Sia.

Η διάσημη Αυστραλή καλλιτέχνιδα, που έχει αφήσει τη σφραγίδα της στη μουσική με μεγάλες επιτυχίες όπως το «Chandelier», «Elastic Heart» και «Big Girls Cry», αποκάλυψε μάλιστα ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα του ηθοποιού, τον οποίο χαρακτήρισε «παθολογικό ψεύτη».

FKA Twigs sues Shia LaBeouf for 'relentless' abusive relationship | GMA


«Κι εγώ έχω πληγωθεί συναισθηματικά από τον Shia, έναν παθολογικό ψεύτη που με ξεγέλασε ώστε να μπλεχτώ σε μια παράνομη σχέση, ισχυριζόμενος ότι είναι single», έγραψε στο Twitter η 44χρονη τραγουδίστρια, που στα Live της εμφανίζεται συνήθως με μια υπερμεγέθη περούκα που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ άρρωστος και αισθάνομαι συμπόνια και για τον ίδιο και για τα θύματά του. Απλά να θυμάστε, αν αγαπάτε τον εαυτό σας, μείνετε ασφαλείς, μείνετε μακριά», σχολίασε η Sia για τον 34χρονο σταρ του Χόλιγουντ και πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση: «Επίσης, σ' αγαπάω FKA twigs. Είσαι πολύ θαρραλέα και είμαι πολύ περήφανη για σένα». 

Sia - Elastic Heart feat. Shia LaBeouf & Maddie Ziegler (Official Video)


Πριν από τη σχέση του με την μουσικό FKA twigs, ο Shia διατηρούσε επί χρόνια δεσμό με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Nymphomaniac» Mia Goth, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του φιλμ το 2012. 

Κλείσιμο


Παρόλο που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον έδειχναν να συμμετέχει με την καλή του σε μια γαμήλια τελετή σε παρεκκλήσι στο Βέγκας τον Οκτώβριο του 2016, και ο ίδιος ο LaBeouf είχε δηλώσει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres ότι παντρεύτηκε την Goth, η κομητεία Κλαρκ είχε αναφέρει σε δήλωσή της ότι ο γάμος δεν ήταν νόμιμος.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, ο ηθοποιός εθεάθη για πρώτη φορά μαζί με την FKA twigs, την οποία είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του φιλμ Honey Boy, που έγραψε και σκηνοθέτησε ο ίδιος. Λίγες μέρες αργότερα, εκπρόσωπός του δήλωσε στο περιοδικό People ότι «ο Shia και η Mia κατέθεσαν αίτηση διαζυγιου» και ότι έχουν χωρίσει φιλικά.



Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, φέτος τον Μάρτιο ο 34χρονος εθεάθη ξανά με την «πρώην γυναίκα του» να φιλιούνται σε ένα παγκάκι, φορώντας τις βέρες τους.

Με τόσο... μπερδεμένη ερωτική ζωή, δεν είναι εύκολο να μαντέψει κανείς πότε ο Shia (που είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Sia, Elastic Heart το 2015) «είπε ψέματα» στην τραγουδίστρια ότι είναι ελεύθερος για να τη ρίξει στο κρεβάτι, κατά τα λεγόμενά της.

Η FKA twigs, το αληθινό όνομα της οποίας είναι Tahliah Debrett Barnett, ισχυρίζεται στη μήνυσή της ότι ο LaBeouf της μετέδωσε εν γνώσει του ένα αφροδίσιο νόσημα, και ότι την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Σακελλαροπούλου για τη σφαγή στα Καλάβρυτα: Ημέρα μνήμης για τη μεγαλύτερη ναζιστική θηριωδία

Ιταλία: Από τα μέσα Ιανουαρίου αρχίζει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού

«Click away» και για τα καταστήματα στα εμπορικά κέντρα - Οι προϋποθέσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης