Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram του o παρουσιαστής

Giorgos_Mavridis-Exof
Την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής που τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση της υγείας του σύμφωνα με τη δικηγόρο του παρουσιάζει βελτίωση με ένα InstaStory και χωρίς να γράψει ούτε μια λέξη ανέβασε φωτογραφία και έδειξε μόνο τον ορό που του έχουν χορηγήσει οι γιατροί.

Η περιπέτειά του με τον κορωνοϊό έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο «νοσοκομείο Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Σε δύσκολη κατάσταση με κορωνοϊό νοσηλεύεται και η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια.
Giorgos_Mavridis_Oros_Nosokomeio
Δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε το τηλέφωνο

Ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ενημερώσει πως βρίσκεται στο νοσοκομείο μέσω γραπτού μηνύματος. Σε ύφος δραματικό είχε αποκαλύψει πως από το βήχα δεν ήταν σε θέση να σηκώσει το τηλέφωνο να μιλήσει.

«Συγγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε», είχε γράψει ο Γιώργος Μαυρίδης σε μήνυμα σε συνεργάτη της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Αποκάλυψη: Η παράσταση του Θάνου Παπακωνσταντίνου κάνει πρεμιέρα στο διαδίκτυο

Άνοιγμα των βιβλιοπωλείων στις 30 Νοεμβρίου ζητούν οι εκδότες


Ιερώνυμος: Πανελλήνιο ενδιαφέρον για τον Αρχιεπίσκοπο - Σε «σταθερή κατάσταση» στον Ευαγγελισμό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης