Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Λίγο πριν το γάμο, τους «χώρισε» ο κορωνοϊός

Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Λίγο πριν το γάμο, τους «χώρισε» ο κορωνοϊός

Νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία και προσπαθούν να δίνουν ο ένας κουράγιο στον άλλο - Ο Σαλονικιός tattoo artist – παρουσιαστής και η επίσης Σαλονικιά ψυχολόγος  δίνουν τον δικό τους σκληρό αγώνα  και μιλούν για τον εφιάλτη που ζουν

mavridis3
Λίγη ώρα μετά τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία της με την εκπομπή Live News του Mega, η Κρίστη Καθάργια μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η Σαλονικιά ψυχολόγος που έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό και παρουσίαζε ήδη ανησυχητικά συμπτώματα, αισθανόταν πολύ καταβεβλημένη-σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της- και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο για να νοσηλευτεί -σύμφωνα με πληροφορίες- στο Νοσοκομείο Παπανικολάου που εφημέρευε.

Η αγαπημένη και μέλλουσα σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, περιέγραψε εξαντλημένη την κατάσταση της υγείας της και του αγαπημένου της. «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του.

Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

mavridis_katharagia_1

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα κι εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πως θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο.

Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο.

Μερικοί αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί, είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και να σταματούσε αυτό το πράγμα».




Σήμερα στο «Πρωινό», η Φαίη Σκορδά έκανε γνωστό ότι η Κρίστη Καθάργια χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

«Και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη μπήκε τελικά στο νοσοκομείο. Η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται και από ό,τι κατάλαβα βρίσκονται σε ξεχωριστά νοσοκομεία. Ακούσαμε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής μας στο διάλειμμα και φαινόταν ταλαιπωρημένη. Το μόνο που θέλω να πούμε είναι περαστικά και στους δύο» είπε η παρουσιάστρια.


Κλείσιμο



«Είναι πολύ καταβεβλημένη, και μιλάει με δυσκολία. Χάνει την ανάσα της» λέει στο protothema.gr πρόσωπο από το περιβάλλον της μέλλουσας συζύγου του Σαλονικιού tattoo artist και παρουσιαστή, η οποία είναι ήδη μητέρα ενός αγοριού από τον προηγούμενο γάμο της.

«Προσπαθεί να δίνει ο ένας κουράγιο στον άλλο. Δεν νοσηλεύονται στα ίδια νοσοκομεία, αλλά μιλάνε όσο μπορούν στο τηλέφωνο. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που τους συνέβη. Μακάρι να το ξεπεράσουν γρήγορα» λέει το ίδιο πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KK (@kristi_kathargia)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης