Τις διακοπές τους στην Ελλάδα απολαμβάνει ο Ενρίκε Άρσε που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως πρώην διευθυντής του Νομισματοκοπείου της Ισπανίας Arturo Román, στη σειρά «La casa de Papel».
Ο "Arturito" της επιτυχημένης σειράς του Netflixξεκίνησε το πρόγραμμά του από την Αθήνα με μια επίσκεψη στην Ακρόπολη.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrique Arce (@enriquearceactor) στις
«Σε πολύ λίγα μέρη έχω ξεκουραστεί, έχω φάει και έχω διασκεδάσει έτσι…Η Φολέγανδρος είναι μία τοποθεσία όπου η κομψότητα και η καλαισθησία συνδυάζονται με άψογη εξυπηρέτηση, και σου προσφέρουν υπέροχες διακοπές»έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του στο instagram.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.