«Λοιπόν, Κυριακή και Δευτέρα είναι τα δύο τελευταία επεισόδια της ιστορίας μας… Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ για την αγάπη που μας δώσατε… πραγματικά ήταν μεγάλη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Παπαζήσης στο προφίλ του.
«Εγώ ΞΕΡΩ ότι όλοι δώσαμε την ψυχή μας για να περιγράψουμε τα γεγονότα εκείνης της εποχής… Όπως ΞΕΡΩ πολύ καλά ότι με αυτό το κορίτσι αγαπήσαμε πολύ τους ήρωες μας και κάθε δευτερόλεπτο κάθε στιγμή ήταν ένα κομμάτι από την ψυχή μας» πρόσθεσε ο ηθοποιός δημοσιεύοντας ένα ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του στο «Κόκκινο ποτάμι», Αναστασία Παντούση.
Τέλος, ο Ιωάννης Παπαζήσης κατέληξε στο ευχαριστήριο κείμενο του τονίζοντας πως «μεγάλο ταξίδι και μεγάλο το ευχαριστώ… Ο Μίλτος και η Ιφιγένεια σας χαιρετούν»!
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.