Ιωάννης Παπαζήσης: Ο Μίλτος από «Το Κόκκινο Ποτάμι» θυμάται την «πονεμένη» ιστορία του Πόντιου παππού του

Ιωάννης Παπαζήσης: Ο Μίλτος από «Το Κόκκινο Ποτάμι» θυμάται την «πονεμένη» ιστορία του Πόντιου παππού του

Ο ηθοποιός εξήγησε πως έχει στηθεί σκηνογραφικά ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή του Λαυρίου, που αναπαριστά την Αμισό των αρχών του 20ου αιώνα

o-ioannis-papazisis
Στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη ήταν καλεσμένος σήμερα ο Ιωάννης Παπαζήσης ο οποίος παραδέχτηκε πως δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» για τον ρόλο του Μίλτου στην επιτυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη. Αρχικά δεν ήξερε αν θα ήθελε να πάρει όπως είπε, «αυτό το ‘καράβι’ που πονά» και λόγω της Ποντιακής καταγωγής του. Μίλησε για τους παππούδες του από την πλευρά της μητέρας του, οι οποίοι και τον μεγάλωσαν, που όσο θυμάται τον εαυτό του παιδί του διηγούνταν ιστορίες της εποχής εκείνης. «Ο παππούς μου ήρθε από τον Πόντο όταν ήταν 9 ή 10 χρόνων. Είχε χάσει την αδελφή του. Αυτό που έχει μείνει στο μυαλό μου από όλες αυτές τις αφηγήσεις είναι ένας μεγάλος πόνος» είπε.

Επιπλέον, περιέγραψε ότι για μια σκηνή 4 λεπτών μπορεί να χρειαστούν 10ωρα γυρίσματα. «Το δύσκολο στο "Κόκκινο Ποτάμι" σε σχέση με άλλες σειρές είναι πως σε ένα επεισόδιο έχει περίπου 15-20 φυσικούς χώρους και κυρίως εξωτερικούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία, όμως, είναι να χτίσουμε όλο αυτό, αυτή την ιστορία, γιατί εξελίσσεται σε μια άλλη εποχή. Λόγω των ιστορικών γεγονότων είναι μια "επικίνδυνη", θα έλεγα, εποχή και την αντιμετωπίζουμε με μεγάλο δέος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης