Είναι σέξι η μπόντι μπίλντερ Μπαχάρ Ναμπίεβα;

Είναι σέξι η μπόντι μπίλντερ Μπαχάρ Ναμπίεβα;

Δείτε φωτογραφίες της γυναίκας με τους «χρυσούς» γλουτιαίους

Νabieva_15
Οι υπερβολικά μυώδεις γυναίκες, εν προκειμένω εκείνες που ασχολούνται φανατικά με το bodybuilding, για κάποιους/κάποιες είναι η επιτομή της πρόκλησης. Με την καλή και την κακή έννοια. Δηλαδή, οι γυναίκες bodybuilders αντιμετωπίζονται είτε σαν αφόρητα, επώδυνα ελκυστικές και ερωτικές είτε ως το ακριβώς αντίθετο. Με απλά λόγια, στη δεύτερη περίπτωση, η θηλυκή μυική υπερ-ανάπτυξη θεωρείται βιασμός της ανθρώπινης φύσης, αποκρουστική, νοσηρή, διεστραμμένη και ούτω καθ' εξής.

Ωστόσο, ο προβληματισμός αυτός είναι μάλλον εκ του περισσού για την Μπαχάρ Ναμπίεβα. Διότι χάρη στο bodybuilding, με απίθανα σκληρή και πολύωρη άσκηση στο γυμναστήριο, με πρόγραμμα, μέθοδο και αφοσίωση, συν όλα τα συμπαρομαρτούντα όπως η εξειδικευμένη διατροφή μαζί με τα απαραίτητα συμπληρώματα, σήμερα η Μπαχάρ αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Στο Instagram έχει 2,9 εκατομμύρια follower, στους οποίους και διαφημίζει τα προϊόντα μίας συγκεκριμένης συμπληρωμάτων. Έτσι, ένα κορίτσι από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν που έως πριν από μερικά χρόνια υφίστατο bullying από τους συνομηλίκους του, σήμερα είναι μία παγκόσμια σταρ του bodybuilding. Χωρίς καν να μπει στον κόπο να συμμετάσχει σε μεγάλες διοργανώσεις και επιδείξεις.

Αρκεί που επιδεικνύει το γλυπτό που έχει φιλοτεχνήσει με πολύ ιδρώτα σμιλεύοντας το ίδιο της το κορμί -και ιδιαίτερα το κάτω μέρος του. Κι έτσι, σαν αυτοδημιούργητο αστέρι μιας πολύ ιδιαίτερης, έως και παρεξηγημένης, μορφής αθλητισμού, πιστεύει πως δικαιούται «να βγάζει γλώσσα» σε όσους τη μισούν ή, έστω, δεν την υπολήπτονται επαρκώς.

Δείτε φωτογραφίες της:
Νabieva_15

Νabieva_22
Νabieva_19
Νabieva_13
Νabieva_14
Νabieva_07
Νabieva_08
Νabieva_09
Νabieva_10
Νabieva_11
Νabieva_12
Νabieva_01
Νabieva_02
Νabieva_03
Νabieva_04
Νabieva_05
Νabieva_06



Ειδήσεις σήμερα:

Η βιομηχανία του Χόλιγουντ έρχεται στην Ελλάδα με το cash rebate

Κρούσματα κορωνοϊού: «Χαμηλές πτήσεις» στους τουρίστες - Παραμένει η «πυρκαγιά» στην Ξάνθη 

Η «μαστροπός» του Επστάιν κρυβόταν μέσα στη χλιδή - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης