Κάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Full in love, χορεύουν... μακαρένα (βίντεο)

Κάτια Ζυγούλη & Σάκης Ρουβάς: Full in love, χορεύουν... μακαρένα (βίντεο)

Η ευτυχία δεν κρύβεται...

slider
Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια και έχουν σφραγίσει τη μεγάλη τους αγάπη με τη δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας με την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Όταν μιλούν ο ένας για τον άλλο στάζουν μέλι… Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για εκείνους καθώς χθες γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους αλλά και τα γενέθλια της Κάτιας.

Αμφότεροι δεν διστάζουν να εκφράσουν δημοσίως την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μέσα από τα social media. Πρώτος το χορό των αφιερώσεων άνοιξε ο Σάκης Ρουβάς με μια on line ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

Από την πλευρά της η χαμηλών τόνων Κάτια Ζυγούλη ανέβασε στο Instagram της ένα απολαυστικό βίντεο όπου οι δυο τους χορεύουν συντονισμένοι… μακαρένα.

«Ας είναι η ζωή μας ένας χορός και τα βήματα τα βρίσκουμε! Χρόνια μας όμορφα και φωτεινά!», γράφει στο λιτό και περιεκτικό μήνυμά της και τα likes πέφτουν βροχή.



Ο Σάκης και τα παιδιά...
Μόλις προχθές η Κάτια Ζυγούλη μιλούσε για τον Σάκη Ρουβά και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας: «Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, "έβρεχε" παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Ελληνικό: Ο τόπος αυτός θα γίνει κυψέλη ανάπτυξης με πάνω από 80.000 θέσεις εργασίας - Δείτε βίντεο 

Κρούσματα κορωνοϊού: «Χαμηλές πτήσεις» στους τουρίστες - Παραμένει η «πυρκαγιά» στην Ξάνθη 

Κορωνοϊός: Το στέλεχος που κυριαρχεί σήμερα είναι πιο μολυσματικό από το αρχικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης