Το μήνυμα της Ευγενίας Μανωλίδου στον μεγάλο της γιο που έγινε 24 ετών

Το μήνυμα της Ευγενίας Μανωλίδου στον μεγάλο της γιο που έγινε 24 ετών

Ξεχωριστές ευχές....

Evgenia_Manolidou
Η Ευγενία Μανωλίδου είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η χθεσινή μέρα για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν πολύ ξεχωριστή καθώς ο γιος της έκλεισε τα 24 του χρόνια.

Ο Αλέξανδρος είναι από τον πρώτο της γάμο με τον γνωστό ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη. Η μαμά του μέσα από τα social media του έστειλε τις πιο ξεχωριστές της ευχές.

«Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το "pause"... Την παύση. Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερεις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται. Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε. Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..." Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου... #birthdayboy #myboy #», έγραψε στο μήνυμα που συνόδεψε τις όμορφες φωτογραφίες του γιου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το "pause"... Την παύση. Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερεις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται. Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε. Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..." Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου... #birthdayboy #myboy #💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις


Ειδήσεις σήμερα: 

Πώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα - «Θέλω να πάω σπίτι μου» η πρώτη της κουβέντα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Μαρκέλλα – «Όλοι είμαστε ύποπτοι» λέει ο αδελφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης