Καταδικάστηκε η Bar Refaeli για φοροδιαφυγή: Ποινή φυλάκισης για τη μητέρα της

Καταδικάστηκε η Bar Refaeli για φοροδιαφυγή: Ποινή φυλάκισης για τη μητέρα της

Το γνωστό μοντέλο παρείχε λανθασμένα φορολογικά στοιχεία με βάση την κύρια κατοικία της

bar-rafaeli43
Η Bar Refaeli καταδικάστηκε σε εννέα μήνες κοινοτικής εργασίας, ενώ η μητέρα της και ατζέντης μοντέλων, Zip Refaeli, πρόκειται να εκτίσει ποινή 16 μηνών στη φυλακή για φοροδιαφυγή. Μητέρα και κόρη πρόκειται να πληρώσουν, επίσης, πρόστιμο 790.000 λίρες.

Όπως αναφέρει το Associated Press, η 35χρονη καλλονή έδωσε λανθασμένα φορολογικά στοιχεία με βάση την κύρια κατοικία της κατά τη διάρκεια της καριέρας της αλλά και της περιόδου που ήταν ζευγάρι με τον Leonardo DiCaprio από το 2006 έως το 2011. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στη χώρα του Ισραήλ, κατοικία ορίζεται το μέρος στο οποίο κάποιος περνά την πλειοψηφία ενός ημερολογιακού έτους στη χώρα.

Η Bar Refaeli ισχυρίστηκε πως δεν έμενε και πολύ καιρό στο Ισραήλ, όσο εργαζόταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, καθώς ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για φωτογραφήσεις και εμφανίσεις σε «κόκκινα χαλιά». Ωστόσο οι ισραηλινοί εισαγγελείς διαφώνησαν και την κατηγόρησαν για την παροχή εσφαλμένων φορολογικών στοιχείων.

«Κατά την σχετική χρονική περίοδο, η Bar ήταν στην ηλικία των 20, εργαζόταν ως διεθνές μοντέλο και δεν ασχολήθηκε με οικονομικά ζητήματα. Σήμερα αναλαμβάνει την ευθύνη για λάθη που έγιναν», αναφέρουν οι δικηγόροι του μοντέλου. 

Τέλος, η μητέρα του παγκοσμίου φήμης μοντέλου, η οποία ενήργησε ως αντιπρόσωπός της, κατηγορήθηκε για παράλειψη αναφοράς εισοδήματος. Το κατηγορητήριο είπε ότι υπέγραψε μισθώσεις για την κόρη της με τα ονόματα άλλων μελών της οικογένειας για να θολώσει την πραγματική κατάσταση διαμονής της Refaeli και απέφυγε να δηλώσει το δικό της εισόδημα ως πράκτορα της κόρης της.


Δείτε στο βίντεο το διάσημο μοντέλο:

Bar Refaeli: More than a supermodel


Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε φωτογραφίες: Ο Μπραντ Πιτ στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ

Οι προβληματισμοί και τα μέχρι τώρα δεδομένα για τα τεστ αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού

Τα μοναχικά 99α γενέθλια του πρίγκιπα Φίλιππου: Θα τα περάσει μόνο με την βασίλισσα Ελισάβετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης