Δύο αποχωρήσεις, η μία κόντρα στα προγνωστικά και τέσσερις στον εξώστη, που συνεχίζουν στη διεκδίκηση του μεγάλου βραβείου. Η χθεσινή εκπομπή του MasterChef 4 είχε αγωνία και εκπλήξεις, αλλά και ένα μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο επικράτησε το ένα από τα δύο φαβορί για την πρώτη θέση, στέλνοντας το άλλο στην... πόρτα της εξόδου.
Τελικά, μετά τον Γιώργο, αποχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα φαβορί για την πρωτιά.
Το μεγάλο αουτσάιντερ, ο Τζον, ήταν αυτός που ανέβηκε στον εξώστη και η Μαρία, μαζί με τον Δημήτρη και τον Σταυρή, βρέθηκαν αντιμέτωποι για την δεύτερη αποχώρηση της βραδιάς, καθώς ο Γιώργος είχε ήδη αποχωρήσει.
Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή:
Στην αντιγραφή πιάτου διαγωνίστηκαν η Μαρία, ο Δημήτρης και ο Σταυρής. Η Μαρία τα κατάφερε και ανέβηκε πρώτη στον εξώστη, αφήνοντας τα δύο φαβορί να... αλληλοεξοντωθούν.
Τελικά αυτός που έφυγε από το παιχνίδι ήταν ο Δημήτρης, καθώς το πιάτο του συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία.
Κλείσιμο
Ως εκ τούτου, η 4αδα του Masterchef 4 αποτελείται από τους Σταύρο, Σταυρή, Μαρία και Τζον.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.