Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Ο ηλίθιος θέλει απλά να επανεκλεγεί

Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ: Ο ηλίθιος θέλει απλά να επανεκλεγεί

«Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια...» είπε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο - «Ύμνοι» για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο

robert-de-niro
Πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο σε μα μελλοντική ταινία με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού δήλωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρίσκοντας, παράλληλα, την ευκαιρία να επιτεθεί εκ νέου στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας στην εκπομπή The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ ο Ντε Νίρο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Άντριου Κουόμο λέγοντας πως «κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος. Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι... Κάνει εξαιρετική δουλειά».

Robert De Niro On Gov. Cuomo: He's Doing What A President Should Do


«Θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος (σ.σ. ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ) είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε το λογαριασμό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές αλλά όχι όπως τώρα» συνέχισε την επίθεση του στον Αμερικανό πρόεδρο ο διάσημος ηθοποιός.

Χαρακτηρίζοντας την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην πανδημία ως «απαίσια» ο Ντε Νίρο πρόσθεσε ότι «όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί».

Κλείσιμο
«Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια... Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει τα α@@ιδια να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα... Τι θα ήταν πιο σημαντικό για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον διάβολο για να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό» συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους.

Ο Ντε Νίρο είναι από τους πιο επιφανείς επικριτές του Τραμπ ακόμα και πριν αυτός να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ έχοντας χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως «τελείως τρελός, «επίδοξος γκάνγκστερ», «αληθινός ρατσιστής» και «πραγματικός ηθοποιός».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανταρτοπόλεμος» τις νύχτες στις πλατείες - Γιατί μπορούν να «ανοίξουν τις πύλες της κολάσεως»

Αχμάντ Αρμπερί: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για τη δολοφονία μαύρου που έκανε... τζόκινγκ!

Ελεύθερες από τις 18 Μαΐου οι μετακινήσεις από νομό σε νομό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης