Instagram: «Χρυσές» δουλειές για τα... virtual strip clubs λόγω κορωνοϊού

Instagram: «Χρυσές» δουλειές για τα... virtual strip clubs λόγω κορωνοϊού

Πώς το Instagram έγινε... virtual στριπτιζάδικο ένεκα κορωνοϊούΚατά το διάστημα του «lockdown», άνεργες κυρίες με αξιόλογα σωματικά προσόντα και σχετικώς κατέχουσες την τέχνη του ερωτικού χορού, βιοπορίζονται με σύντομες επιδείξεις... ξεγυμνώματος στη δημοφιλή πλατφόρμα

striptease-arthro
Σαν παρενέργεια του κορωνοϊού και του εγκλεισμού, ένα νέο υπο-είδος αναπτύσσεται στη βιομηχανία των αισθησιακών θεαμάτων: το virtual (εικονικό) στριπτίζ. Αλλιώς, το στριπτίζ της καραντίνας μέσω Instagram Live.

Κατά το διάστημα του lockdown, άνεργες κυρίες με αξιόλογα σωματικά προσόντα και σχετικώς κατέχουσες την τέχνη του ερωτικού χορού/ξεγυμνώματος, βιοπορίζονται με σύντομες επιδείξεις στριπτίζ στο Instagram. Και, καθώς η συμμετοχή των θεατών δεν είναι ανώνυμη, καταγράφονται όλες οι παρουσίες, συμπεριλαμβανομένων και επωνύμων. Οι πιο τακτικοί θαμώνες των εικονικών στριπτιζάδικων είναι οι συνήθεις ύποπτοι -δηλαδή κυρίως αθλητές.

Μια Αμερικανίδα επαγγελματίας στρίπερ δήλωσε ότι κέρδισε 18.000 από μερικές εικονικές «παραστάσεις» της στο Instagram, ενώ χωρίς αυτή την ουρανοκατέβατη αρπαχτή, θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Πιθανότατα δεν θα μπορούσε να πληρώσει ούτε το ενοίκιο για το σπίτι της. Επίσης, η απασχόληση είναι πολύ λιγότερο απαιτητική. «Στο κλαμπ ήμουν υποχρεωμένη να δουλεύω 8ωρο για να πάρω πολύ λιγότερα χρήματα. Στο Instagram βγαίνω για μόλις πέντε λεπτά της ώρας και κερδίζω πολλαπλάσια» αποκάλυψε η προαναφερθείσα καλλιτέχνις.

07
06
08


Παρόμοιες μαρτυρίες καταθέτουν διάφορες υπό εκκόλαψιν σταρ του εικονικού στριπτίζ, αρκετές εκ των οποίων δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ πριν συστηματικά με το συγκεκριμένο είδος ψυχαγωγίας. Η καραντίνα προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε επίδοξες, ερασιτέχνιδες στρίπερ να δοκιμάσουν την τύχη τους, όχι μόνο σε απολύτως ασφαλές περιβάλλον -το σπίτι τους- αλλά και επικερδώς.

Μεταξύ των amateur στρίπερ συγκαταλέγονται νοικοκυρές, άνεργες μητέρες που μεγαλώνουν παιδιά σε μονογονεϊκές οικογένειες κ.λπ. Ξεκινούν από τις οργανωμένες πλατφόρμες που έχουν ήδη αρχίσει να ξεπηδούν στο Instagram και ακολούθως δημιουργούν τη δική τους επιχείρηση, λαμβάνοντας απευθείας συνδρομή από τους θεατές-followers . Οπότε, ανοίγεται πεδίον δόξης λαμπρόν, θεωρητικά, για κάθε καλλίγραμμη κυρία που δεν έχει κάποιον ενδοιασμό ή αναστολή να επιδεικνύει τα προσόντα της με ακκισμούς και λικνισμούς μπροστά στην κάμερα του κινητού της.

05
02
01


Κλείσιμο
Το φαινόμενο του εικονικού στριπτίζ στο Instagram ξεκίνησε εν μέρει από τις επιχειρήσεις του κλάδου -τις αμερικανικές, φυσικά. Σε μια προσπάθεια να καλυφθεί το κενό στα έσοδα από την αναγκαστική αναστολή λειτουργίας τους, διάφορα στριπ κλαμπ απευθύνθηκαν στην πελατεία τους μέσω του Instagram για οφθαλμόλουτρα και οφθαλμολαγνεία εξ αποστάσεως. Τη σκυτάλη παρέλαβαν διάφοροι ράπερ, όπως ο Tory Lanez, ο οποίος ίδρυσε το Quarantine Radio. Στις εικονικές του εγκαταστάσεις, ανεβαίνουν στη σκηνή κυρίες, κατά το πλείστον μελαψές, με εξαιρετικά τροφαντά οπίσθια, τα οποία και σείουν προς όλες τις κατευθύνσεις για χάρη του φιλοθεάμονος και ευάριθμου κοινού των 7.5 εκατομμυρίων φόλοουερ.

Στον ίδιο δρόμο κινείται και ο LaBoy, ο οποίος γνωρίζει τεράστια επιτυχία με το δικό του virtual strip club, το οποίο ονομάζεται Demon Time. Ο όρος «demon» είναι ο κωδικός, αντί του «κοριτσιού». Ο LaBoy συνέλαβε κατά τύχη την ιδέα, διαπίστωσε όμως ότι στα πρώτα, πρόχειρα strip show που οργάνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, συγκεντρώθηκαν εν ριπή οφθαλμού δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Το Demon Time, σχεδόν από μόνο του, εξελίθηκε τάχιστα σε μια επιχείρηση, κυρίως για να προστατευτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Θεσμοθετήθηκε, λοιπόν, ένα σύστημα, το οποίο λειτουργεί ως εξής: Οι ενδιαφερόμενες στρίπερ επικοινωνούν με τον διαχειριστή του Demon Time, δηλαδή τον LaBoy.

03


Αφού αυτός τις εγκρίνει, αμέσως μόλις αρχίσει η παράσταση, καλεί τους θεατές να συνεισφέρουν τον οβολό τους στο λογαριασμό Cash App της καλλιτέχνιδος. Η πελατεία ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό, το κορίτσι αμείβεται, το Instagram δεν έχει πρόβλημα εφόσον δεν υπάρχει καθαυτό άσεμνο περιεχόμενο και γενικώς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη μένουν απολύτως ικανοποιημένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης