Το 68ο Φεστιβάλ των Καννών έχει ξεκινήσει και τα βλέμματά του παγκόσμιου κινηματογράφου είναι στραμμένα στη γαλλική πόλη.
Η παρέλαση επωνύμων και το κόκκινο χαλί όμως πάντα κρύβει εκπλήξεις, ίσως και μεγαλύτερες από τις ταινίες που παρουσιάζονται.
Κλείσιμο
Η Γαλλίδα ηθοποιός Σοφί Μαρσό, η οποία είναι και μέλος της επιτροπής, ανεβαίνοντας τα σκαλιά δεν πρόσεξε και αποκάλυψε το εσώρουχο της, με αποτέλεσμα να γίνει viral στα social media και οι φωτογραφίες της να κοσμούν σήμερα όλα τα περιοδικά.
Πάντως, η Σοφί ή είναι άτυχη ή έχει βρει το κόλπο για να επαναφέρει το όνομα της στα πρωτοσέλιδα. Γιατί το λέμε αυτό; Φέτος αποκαλύφθηκε το κάτω μέρος του κορμιού της ενώ πριν μερικά χρόνια, πάλι στο φεστιβάλ Καννών, είχε αποκαλυφθεί το στήθος της.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.