Νοέλια Βόιγκτ: Παραιτείται από τον τίτλο της Miss USA για την ψυχική της υγεία

Νοέλια Βόιγκτ: Παραιτείται από τον τίτλο της Miss USA για την ψυχική της υγεία

Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή ενός νέου κεφαλαίου για μένα, έγραψε στην ανάρτησή της 

noelia-voigt
Η Νοέλια Βόιγκτ, το διάσημο μοντέλο από την Αμερική που στέφθηκε Miss USA την περασμένη χρονιά, αποφάσισε να αποχωριστεί τον τίτλο.

Η 24χρονη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εξηγεί τους λόγους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της, ο λόγος που αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα καλλιστεία είναι η ψυχική της υγεία.

Το μοντέλο εξήγησε πόσο ευγνώμων είναι για όσα έζησε ως Μις ΗΠΑ, για τις γνωριμίες που έκανε και τις γνώσεις που κέρδισε, ενώ τόνισε επίσης, πόσο σημαντική ήταν για εκείνη η αγάπη του κόσμου. 

Σημείωσε ωστόσο, πως η προτεραιότητά της θα είναι πάντα η ψυχική της υγεία και όχι το μόντελινγκ, ενώ προέτρεψε όσους τη διαβάζουν να σκέφτονται πρώτα τον εαυτό τους και το τι είναι καλύτερο για εκείνους. 

Κλείσιμο

«Στη ζωή, εκτιμώ ιδιαίτερα τη σημασία του να παίρνετε αποφάσεις που είναι καλύτερες για εσάς και την ψυχική σας υγεία. Ως άτομα, αναπτυσσόμαστε μέσα από την εμπειρία διαφορετικών πραγμάτων στη ζωή που μας οδηγούν στο να μάθουμε περισσότερα για τον εαυτό μας. Το ταξίδι μου ως Μις ΗΠΑ ήταν απίστευτα ουσιαστικό, εκπροσωπώντας τη Γιούτα με υπερηφάνεια και αργότερα τις ΗΠΑ ως Μις Υφήλιος. Δυστυχώς, πήρα την πολύ δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ από τον τίτλο της Μις ΗΠΑ 2023», αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια, φρόντισε να ευχαριστήσει τα πρόσωπα που ήταν δίπλα της για τη στήριξή τους. «Είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη των οπαδών, παλαιών και νέων, της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των προπονητών μου, των πρώην πολιτειακών και τοπικών διευθυντών και της αγαπημένης μου Miss Teen USA, UmaSofia. Οι δια βίου φιλίες και οι επαφές που είχα την ευκαιρία να συνάψω στην πορεία, ενώ παρακολουθούσα διάφορες εκδηλώσεις και διαγωνιζόμουν στα καλλιστεία, τα καλλιστεία Miss USA και Miss Universe, είναι ανεκτίμητα πράγματα για τα οποία θα είμαι για πάντα ευγνώμων. Κάθε φορά που κάποιος με ρωτούσε ποιο ήταν το αγαπημένο μου μέρος του να είμαι Μις ΗΠΑ, πάντα μοιραζόμουν μαζί τους πόσο μου άρεσε να συνεργάζομαι με το Smile Train, να είμαι ένθερμη υπέρμαχος της καταπολέμησης του εκφοβισμού, της ευαισθητοποίησης και της πρόληψης της βίας κατά των ραντεβού, των μεταναστευτικών δικαιωμάτων και της μεταρρύθμισης και να ρίχνω φως στις ρίζες μου ως η πρώτη Αμερικανίδα από τη Βενεζουέλα που κέρδισε τη θέση της Μις ΗΠΑ», γράφει.


Καταλήγει λέγοντας: «Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ το ταξίδι, στο οποίο θα με οδηγούσε το παιδικό μου όνειρο. Η συνεχής και συνεπής σκληρή δουλειά και η αφοσίωση με οδήγησαν εκεί που βρίσκομαι σήμερα και ελπίζω ότι τα τελευταία επτά χρόνια που διαγωνίζομαι στα καλλιστεία και μοιράζομαι το ταξίδι μου με όλους εσάς να είναι κάτι που θα σας εμπνεύσει να μην εγκαταλείψετε ποτέ τα όνειρά σας, όποια κι αν είναι αυτά. Η αιώνια ευγνωμοσύνη γεμίζει την καρδιά μου όταν σκέφτομαι την πλατφόρμα που μου δόθηκε για να κάνω τη διαφορά, την αίσθηση ότι πέτυχα ένα όνειρο ζωής και ότι συνδέθηκα με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς είχα πει ότι θα έκανα ως Μις ΗΠΑ. Βαθιά μέσα μου ξέρω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή ενός νέου κεφαλαίου για μένα, και η ελπίδα μου είναι να συνεχίσω να εμπνέω τους άλλους να παραμένουν σταθεροί, να δίνουν προτεραιότητα στην ψυχική τους υγεία, να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και τους άλλους χρησιμοποιώντας τη φωνή τους και να μη φοβούνται ποτέ αυτό που επιφυλάσσει το μέλλον, ακόμη και αν αυτό μοιάζει αβέβαιο. Πόσο θα ήθελα να μπορούσα να σας αγκαλιάσω όλους. Σας αγαπώ όλους με όλη μου την καρδιά και πάντα θα σας αγαπώ. Ειρήνη και αγάπη, πάντα».


Ειδήσεις σήμερα

Μονή της Χώρας: Ποιο είναι το μνημείο με τα πανέμορφα ψηφιδωτά που κάνει από σήμερα τζαμί ο Ερντογάν

Γαλλία: Ακτιβιστές σκόρπισαν πορτοκαλί σκόνη μέσα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών – Δείτε βίντεο

Met Gala: Μοντέλο απολύθηκε από την εκδήλωση επειδή επισκίασε την Κάιλι Τζένερ στην περσινή τελετή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης