Το «χτισμένο» κορμί της Jada Pinkett Smith!

Το «χτισμένο» κορμί της Jada Pinkett Smith!

«Η σχέση μας είναι πολύ υγιής και φυσικά ακόμα μετά από 20 χρόνια γάμου συνεχίσουμε να κάνουμε σεξ», λέει η ηθοποιός για τη σχέση της με τον Will Smith

Το «χτισμένο» κορμί της Jada Pinkett Smith!
Για το πώς έχει καταφέρει να φτιάξει τέτοιο κορμί και τα μυστικά της κρεβατοκάμαράς της αποκάλυψε η Jada Pinkett Smith. Η 43χρονη σύζυγος του Will Smith φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Shape και έδειξε σε πόσο εξαιρετική φόρμα βρίσκεται.

«Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι σκληρά σε καθημερινή βάση. Με τον προσωπικό μου γυμναστή προσπαθούμε να χτίσουμε το σώμα μου και να φτιάξουμε ένα καλογυμνασμένο κορμί. Η καλύτερη γυμναστική για μένα είναι να ανεβαίνω σκάλες, τις περισσότερες φορές βάζοντας και βάρος στα πόδια μου. Είναι ότι καλύτερο γιατί σου φτιάχνει την αντοχή και βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς».

Κλείσιμο


Η Jada αναφέρθηκε επίσης και στο πώς έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να διατηρεί tο γάμο της και τη σχέση της ζωντανή.

«Με τον Will έχουμε μια υπέροχη σχέση. Διαβάζουμε πολλά βιβλία ψυχολογίας και κάνουμε πολλές συζητήσεις. Μας αρέσουν τα βιβλία για τη θρησκεία και την ελευθερία έκφρασης. Η σχέση μας είναι πολύ υγιής και φυσικά ακόμα μετά από 20 χρόνια γάμου συνεχίσουμε να κάνουμε σεξ».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης