Jada Pinkett Smith: Με πορτοκαλί μπικίνι στη Χαβάη

Jada Pinkett Smith: Με πορτοκαλί μπικίνι στη Χαβάη

«Δεν τρώω για διασκέδαση. Τρώω με πρόγραμμα: πρέπει να τρώω πρωτεΐνες, σαλάτες για να μην ξεφεύγω. Επίσης κάνω μποξ, γυμναστική, γιόγκα και πολεμικές τέχνες»

Jada Pinkett Smith: Με πορτοκαλί μπικίνι στη Χαβάη
Διακοπές στη Χαβάη βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό η σύζυγος του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού Will Smith, Jada Pinkett Smith, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι με πορτοκαλί μπικίνι και άψογη φόρμα στην παραλία. Μαζί της είναι και ο σύζυγός της, Will, ο οποίος όμως πηγαινοέρχεται στο Λος Αντζελες για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και η 13χρονη κόρη τους Willow.

Η δημοφιλής οικογένεια επισκέπτεται συχνά τη Χαβάη καθώς είναι ο αγαπημένος τους προορισμός για μπάνια και διακοπές εδώ και πολλά χρόνια.

Η 43χρονη Jada διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα του Hollywood, το οποίο διατηρεί, όπως η ίδια έχει πει, με πολλή γυμναστική αλλά και με προσεχτική διατροφή: «Δεν τρώω για διασκέδαση. Τρώω με πρόγραμμα: πρέπει να τρώω πρωτεΐνες, σαλάτες για να μην ξεφεύγω. Επίσης κάνω μποξ, γυμναστική, γιόγκα και πολεμικές τέχνες».
Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης