Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Όχι μόνο σκότωσα δύο λιοντάρια, τα έφαγα κιόλας»

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Όχι μόνο σκότωσα δύο λιοντάρια, τα έφαγα κιόλας»

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή, έπρεπε να τα πυροβολήσουμε», είπε μιλώντας για το ταξίδι του στην Αφρική

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Όχι μόνο σκότωσα δύο λιοντάρια, τα έφαγα κιόλας»
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αποκάλυψε δημοσίως ότι στο παρελθόν και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που είχε κάνει στην Αφρική, είχε σκοτώσει δύο λιοντάρια.

Τώρα -παρά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκε για την πράξη του αυτή- ο 65χρονος Γάλλος ηθοποιός δήλωσε πως όχι μόνο σκότωσε τα μεγάλα και άγρια αυτά ζώα, αλλά ότι στη συνέχεια τα έφαγε!

Κλείσιμο
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «The Independent» ο Ντεπαρντιέ εξήγησε με λεπτομέρειες πώς έφτασε στο σημείο να σκοτώσει και να φάει τα λιοντάρια, υποστηρίζοντας, ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

Ο ηθοποιός είπε ότι εκείνος και η παρέα του βρισκόταν σε έναν ερημικό δρόμο στην Μπουρκίνα Φάσο. Το αμάξι τους παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και ξαφνικά είδαν μπροστά τους τα ζώα.

«Περίμεναν μπροστά μας. Εμείς δεν κουνιόμασταν. Οι ώρες περνούσαν και δεν μπορούσαμε να βγούμε έξω από το όχημα. Ο Αφρικανός οδηγός μας φοβόταν», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είχαμε άλλη επιλογή, έπρεπε να τα πυροβολήσουμε».

Εκτός, πάντως, από την αιματηρή «συμπλοκή» με τα λιοντάρια, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μίλησε και για το περιστατικό με την πτήση της Air France, από αεροπλάνο της οποίας εκδιώχθηκε επειδή ούρησε στον διάδρομο κατά την απογείωση!

Ο ηθοποιός είπε η αεροσυνοδός ήταν απλά «καταθλιπτική» και πως εκείνος ήθελε εσπευσμένα να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Όπως εξήγησε, υπήρχε καθυστέρηση 45 λεπτών, η αεροσυνοδός του «μπλόκαρε» τον δρόμο για την τουαλέτα και εκείνος, μην αντέχοντας άλλο, ούρησε μέσα σε ένα μπουκάλι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης