Στο χορό του «Ice Bucket Challenge» και ο... γυμνός James Franco!

Στο χορό του «Ice Bucket Challenge» και ο... γυμνός James Franco!

Έβγαλε το παντελόνι του, κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ένα κίτρινο σημείωμα και χόρεψε στους ρυθμούς του «Ice Bucket Challenge» - O 36χρονος ηθοποιός... προκλήθηκε από την Σελένα Γκόμεζ

Στο χορό του «Ice Bucket Challenge» και ο... γυμνός James Franco!
Όπου γάμος και χαρά ο James Franco... πρώτος! Σιγά που θα έχανε την ευκαιρία να μην προβληθεί. Αυτή τη φορά τουλάχιστον το έκανε για φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι λοιπόν, έβγαλε το παντελόνι του, κάλυψε τα επίμαχα σημεία με ένα κίτρινο σημείωμα και χόρεψε στους ρυθμούς του «Ice Bucket Challenge». 


Κλείσιμο


Στην πρωτότυπη εκστρατεία ενίσχυσης του αμερικανικού ιδρύματος για την αντιμετώπιση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση), με τίτλο #IceBucketChallenge, η οποία έχει ήδη αποφέρει 7,6 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές, συμμετέχουν πλέον με καταιγιστικό ρυθμό διάσημοι και μη. Ο ένας προκαλεί τον άλλο να ανεβάσει ένα βίντεο στα social media όπου να ρίχνει στο κεφάλι του ένα κουβά παγωμένο νερό.



O 36χρονος ηθοποιός... προκλήθηκε από την Σελένα Γκόμεζ και εκείνος με τη σειρά του προκάλεσε τον αμερικανό ηθοποιό Zach Braff, αλλά και τους ηθοποιούς Joey King και Keegan Allen. 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης