Ξεψύχησε δίπλα στον γιο της η Peaches Geldof;

Ξεψύχησε δίπλα στον γιο της η Peaches Geldof;

Ο εντεκάμηνος γιος της έπαιζε δίπλα στο άψυχο κορμί της – Ο σύζυγος της ειδοποίησε την αστυνομία καθώς δεν σήκωνε το κινητό της

Ξεψύχησε δίπλα στον γιο της η Peaches Geldof;

Σοκ προκαλεί η πληροφορία από πηγές της Βρετανικής αστυνομίας οτι η Peaches Geldof βρέθηκε νεκρή με τον γιο της να παίζει δίπλα της. Ο θάνατος της είναι πανομοιότυπος με αυτόν της μητέρας της που βρέθηκε νεκρή με την τετράχρονη κόρη της Tiger Lilly να παίζει δίπλα της.

Κλείσιμο

Ο άνδρας της Geldof, Thomas Cohen,  ειδοποίησε την αστυνομία να πάει στο σπίτι του στην κομητεία του Kent καθώς η σύζυγος του δεν σήκωνε το τηλέφωνο της. Η 25χρονη Peaches έπαιζε με τον γιο της όταν πέθανε ξαφνικά.

Το σώμα της βρέθηκε δίπλα στον εντεκάμηνο γιο της που έπαιζε αμέριμνος. Σοκ προκάλεσε στους Βρετανούς η είδηση καθώς 14 χρόνια πριν η μητέρα της βρέθηκε νεκρή με τον ίδιο τρόπο, μόνο που ο θάνατος της ήταν από υπερβολική δόση ηρωίνης, ενώ η
Peaches είναι μέχρι στιγμής άγνωστο πώς έχει πεθάνει.

Βαρύ πένθος υπάρχει σε όλη την οικογένεια της σταρ, αλλά τραγική φιγούρα είναι και η νταντά της Peaches που την μεγάλωσε μετά τον θάνατο της μητέρας της Paula Yates και την βοηθούσε να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά Ashtala και Phaedra, τα οποία είχε κιόλας βαφτίσει.

Σε ανακοίνωση της στον τύπο, η νταντά της Anita Debney δήλωσε οτι η Peaches «ήταν η καλύτερη μητέρα και είχε βρει νόημα για να ζει μέσα από τα παιδιά της. Τα παιδιά της ήταν χαρούμενα και ευτυχισμένα. Σχεδόν τα είχε καταφέρει...»


Το σώμα της άτυχης σταρ έχει πλέον επιστραφεί στην οικογένεια της. Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης είναι “ασαφές” αλλά υπάρχουν φήμες οτι η Peaches πέθανε από ασιτία καθώς έπασχε από ανορεξία εδώ και χρόνια, κάτι που δεν παραδεχόταν ποτέ δημόσια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης