Στο νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους η Sharon Stone

Στο νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους η Sharon Stone

Το 2001 είχε εισαχθεί σε κλινική εξαιτίας ανευρύσματος στον εγκέφαλο...

Στο νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους η Sharon Stone
Εξιτήριο από νοσοκομείο του Μιλάνου στο οποίο διακομίστηκε εξαιτίας δυνατών ημικρανιών που ένιωσε το βράδυ της Παρασκευής πήρε το Σάββατο η Sharon. Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήταν προγραμματισμένο να παρουσιάσει ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Αμερικανικό Ίδρυμα για την Έρευνα του AIDS, κάτι που έκανε μόλις οι γιατροί της επέτρεψαν να βγει από το νοσοκομείο.

Η 55χρονη ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο κεφάλι, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πάρει μέρος σε επίδειξη μόδας του οίκου Fendi, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας που διεξάγεται στην Ιταλία.

Το 2001 η Stone είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, όταν είχε εισαχθεί σε κλινική εξαιτίας ανευρύσματος στον εγκέφαλο. Δυνατοί πονοκέφαλοι υπήρξαν και το 2001 η αφορμή που η γνωστή ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα οι γιατροί ανακάλυψαν το ανεύρυσμα.

Αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μιλάνου, η διάσημη ηθοποιός μίλησε σε δημοσιογράφους έγοντας ότι "Σας ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σας. Αισθάνομαι καλά και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ για μια τόσο σημαντική εκδήλωση".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης