Lizzy και Victoria Pattinson: Θα σε σκοτώσουμε αν ξανασμίξεις με την Kristen!

Lizzy και Victoria Pattinson: Θα σε σκοτώσουμε αν ξανασμίξεις με την Kristen!

Τα δύο κορίτσια που έχουν δηλώσει ανοιχτά την αδυναμία τους στον αδερφό τους πιστεύουν πως η Stewart του κάνει κακό και τον συμβουλεύουν να μείνει μόνος για λίγο καιρό και να ρίξει το βάρος του στην καριέρα του

Lizzy και Victoria Pattinson: Θα σε σκοτώσουμε αν ξανασμίξεις με την Kristen!
Οι υπερπροστατευτικές αδερφές του Robert Pattinson προειδοποίησαν στον αδερφό τους ότι θα τον… σκοτώσουν αν ξανασμίξει με την Kristen Stewart.

Σύμφωνα με το «radaronline» η Lizzy και η Victoria ήταν κατηγορηματικές: «Robert ούτε να το σκεφτείς να ξαναγυρίσεις σε αυτή». Τα δύο κορίτσια που έχουν δηλώσει ανοιχτά την αδυναμία τους στον αδερφό τους πιστεύουν πως η Stewart του κάνει κακό και τον συμβουλεύουν να μείνει μόνος για λίγο καιρό και να ρίξει το βάρος του στην καριέρα του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Lizzy και η Victoria είναι πολύ στεναχωρημένες και έξαλλες με την Kristen επειδή του προκάλεσε τόσο πόνο. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο και πιστεύουν ότι αφού τον απάτησε μια φορά θα το ξαναέκανε με την ίδια ευκολία.

Τα δύο κορίτσια πρότειναν στον ηθοποιό να κοιτάξει την καριέρα του και να μετακομίσει στο Λονδίνο για να τον φροντίζουν και να έχει παρέα…

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης