Η Rihanna στέλνει ερωτικά μηνύματα στον Robert Pattinson

Η Rihanna στέλνει ερωτικά μηνύματα στον Robert Pattinson

Όταν ο Pattinson χώρισε βρήκε το τηλέφωνό του από μια κοινή τους φίλη και άρχισε να του στέλνει αστεία και σέξι μηνύματα για να του φτιάξει την διάθεση

Η Rihanna στέλνει ερωτικά μηνύματα στον Robert Pattinson

Mετά τον επεισοδιακό χωρισμό του Robert Pattinson από την αγαπημένη του Kristen Stewart, η Rihanna φαίνεται ότι μπαίνει στην σειρά με τις πολλές γυναίκες που θα ήθελαν να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια στέλνει αστεία ερωτικά μηνύματα στον Robert Pattinson για να του φτιάξει τη διάθεση.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε τελετές απονομής βραβείων αλλά δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους παρά το γεγονός ότι η Rihanna δήλωνε δημοσίως ότι είναι «νόστιμος».

 Όταν, όμως, ο Pattinson χώρισε, βρήκε το τηλέφωνό του από μια κοινή τους φίλη και άρχισε να του στέλνει αστεία και σέξι μηνύματα για να του φτιάξει την διάθεση.

Κλείσιμο

Αρχικά ο Robert νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Τελικά εκείνη τον έπεισε για το ποια είναι, αλλά εκείνος, βαθιά στεναχωρημένος, επιμένει, τουλάχιστον ακόμη, να της αντιστέκεται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης